Forumda Oluşan Kemik Kitleye Karşı Tavrım

Forumu TC sandılar dostuma ayrıcalık hesabı

Dostlarım yeni eve taşınıyorum onun için şuan işlere pek odaklanamadım ama birkaç tane "benim şu kadar mesajım var benim gibi üyeyi nasıl banlarsınız" diye küstahça mail aldım.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu forumda kanserleşen bir kitlenin oluşmasına bunun büyümesine ve bazı forumlarda gördüğümüz gibi forumu ele geçirmesine izin vermeyeceğim. Yanlış yapan kurala uymayan 10 yıllık üye de olsa paşa paşa cezasını çekecek. Peki gerçekten de kemit kitleye ayrıcalık yok mu? Benim insiyatifim de evet var! ama sizin kemik kitle anlayışınız ile benim anlayışım farklı olabilir benim için kemik kitle kurduğumuz bu forumda vakit geçiren ve gerçekten de üyelere yararlı olan kişiler benim için kemik kitledir hatta yeri gelir banlanması gerekirken banlamam özelden uyarırım.

Onun dışında "benim oyum ile çobanın oyu bir mi" kafasında ki ukâlaları banlamaktan büyük bir keyif duymaktayım.

Sevgiler
ADAM YA GELDİ ADAM <3

Adam vallahi adam ya

Foruma geldiğimden beri rahatsız olduğum tek konu sanki silverın bronza, bronzun da 80+ya üstünlüğü varmış gibi davranması bunu herkese söylemiyorum "kanser kitleye" söylüyorum çok can sıkıyor bazen

Biz burada samimice insanlara yardım etmeye çalışıyoruz, toxiclik yapmaya gerek yok. Sonuna kadar haklısınız hocam.

Dostlarım yeni eve taşınıyorum onun için şuan işlere pek odaklanamadım ama birkaç tane "benim şu kadar mesajım var benim gibi üyeyi nasıl banlarsınız" diye küstahça mail aldım.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu forumda kanserleşen bir kitlenin oluşmasına bunun büyümesine ve bazı forumlarda gördüğümüz gibi forumu ele geçirmesine izin vermeyeceğim. Yanlış yapan kurala uymayan 10 yıllık üye de olsa paşa paşa cezasını çekecek. Peki gerçekten de kemit kitleye ayrıcalık yok mu? Benim insiyatifim de evet var! ama sizin kemik kitle anlayışınız ile benim anlayışım farklı olabilir benim için kemik kitle kurduğumuz bu forumda vakit geçiren ve gerçekten de üyelere yararlı olan kişiler benim için kemik kitledir hatta yeri gelir banlanması gerekirken banlamam özelden uyarırım.

Onun dışında "benim oyum ile çobanın oyu bir mi" kafasında ki ukâlaları banlamaktan büyük bir keyif duymaktayım.

Sevgiler
Kendinizle çeliştiğinizi düşünüyorum, belki de kişisel gelişim.

Sevgiler

Yinede belli bir kanser kitle olduğunu düşünüyorum şu sıralar. Asıl bence foruma gereken ise konu açılmadan önce konu kontrolü, saçma sapan konuları görmemek için, konu dışı kısmı var ama yinede oraya açılıcak konu bile ana konuların olduğu kısma geliyor.

Adam ya adam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,223
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri