Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Çok fazla üye var ama yazarsam @Ckribrahim i yazarım. Herkesin muhabbeti sarıyor lakin bu adam çalıyor ama çalışıyor
Çok fazla üye var ama yazarsam @Ckribrahim i yazarım. Herkesin muhabbeti sarıyor lakin bu adam çalıyor ama çalışıyor
eyvallah hocam. hislerimiz karşılıklıForumda sevdiğiniz değer gösterdiğiniz üyeler kimler? Benim:
@Besim Tibuk
@OUHasan
@2mApoo
@Asabı Bozuk Liberal
Hepsi çok sevdiğim üyeler.
Kanka kusura da bakma senide hiç sevmiyorum.dur lan dur isimleri karıștırdım seni srviyom.Çok fazla üye var ama yazarsam @Ckribrahim i yazarım. Herkesin muhabbeti sarıyor lakin bu adam çalıyor ama çalışıyor
Sen cansın yaw.Beni yazan olmamış .
Bana öyle bakma
Canın sağolsun be olur öyleKanka kusura da bakma senide hiç sevmiyorum.dur lan dur isimleri karıștırdım seni srviyom.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen cansın yaw.
@MematiBaş🚬
sende cansın unuttuk bak seni @Letrion da aynı.
Hocam sen yapmasaydın bari be.Hop ben geldim. Öncelikle beni yazanların gözünden öperim. Adamsınız. Şimdi sizi de anlayabiliyorum. Yani bu dehayı kim sevmez? Tamam ben de yazayım.
@Sirius Blackw (iyi bebe)
@2mApoo (bizimkisi sevda)
@MematiBaş🚬 (Memati Baş adamdır. İnanmıyorsanız @MematiBaş🚬 'a sorun!)
@Furkan Karagülle (bilgili çocuk)
@İbrahim_Talha (sevmek için illa neden mi gerek?
@Letrion (Beni çıkışta döver diye korkuyorum o yüzden seviyorum.)
@Besim Tibuk (Daha Tr'yi kurtaracaz')
@The Last Dragonborn (Timur adamdır, gerisi yalandır!)
@Carl-S (Yardımsever abim)
Otomatik düzeltme sildi seni. Bak inanmıyorsan @MematiBaş🚬'a sor.Hocam sen yapmasaydın bari be.
O bir kere açıkladı daha gerek yok hocamOtomatik düzeltme sildi seni. Bak inanmıyorsan @MematiBaş🚬'a sor.
öyle yalan yok.Otomatik düzeltme sildi seni. Bak inanmıyorsan @MematiBaş🚬'a sor.