capslock'u tamamen doğru kullanmış. kalın yazı senin için büyük harfe eşit herhaldeLütfen kullandığın yazım kurallarına dikkat et! Ayrıca CapsLock ile yazmanın bir anlamı yok. Adam gibi yanıt almak istiyorsan moderatörlere başvurabilirsin.
Sende bir sıkıntı falan mı var? Yanlış mı kullanmış demişim¿ CapsLock ile yazmak bağırmak anlamına gelir. Bilmiyorsan öğreteyim.@White Ravens @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül ?????
Mesaj otomatik birleştirildi:
capslock'u tamamen doğru kullanmış. kalın yazı senin için büyük harfe eşit herhalde
başlık büyük harflerle yazılınca yazım yanlışı olmuyor bay tdk sever kardeşimLütfen kullandığın yazım kurallarına dikkat et! Ayrıca CapsLock ile yazmanın bir anlamı yok. Adam gibi yanıt almak istiyorsan moderatörlere başvurabilirsin.
Ya kardeşim sende bir sıkıntı mı var? Konu başlığına dememişim ki onu; konu içeriğinde '' yasakmıdır'' gibi yazdığı kelimeler için söyledim.başlık büyük harflerle yazılınca yazım yanlışı olmuyor bay tdk sever kardeşim
ok. konu içeriğindeki yazım yanlışını yazar mısın?Ya kardeşim sende bir sıkıntı mı var? Konu başlığına dememişim ki onu; konu içeriğinde '' yasakmıdır'' gibi yazdığı kelimeler için söyledim.
Kör değilsen tırnak içinde yazdığımı görürsün!ok. konu içeriğindeki yazım yanlışını yazar mısın?
tırnak içerisinde yazdığında caps lock açıp yapılan bir hata var mı peki?Çocuğa burada ana bacı sövmek için bunu belirtmedim. Forumda daha önce böyle hataları aşağılayan bireyler oldu. Mahçup olma gibi bir durum olmasın diye düzgünce belirttim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kör değilsen tırnak içinde yazdığımı görürsün!
Bak bebeğe anlatır gibi anlatayım. CapsLock açtı diye eleştirdiğim kısım başlık. Dil bilgisine uymadı diye eleştirdiğim kısım ise konu içeriği. İlkokulda aldığın Türkçe dersine yazık...tırnak içerisinde yazdığında caps lock açıp yapılan bir hata var mı peki?