Forumda son zamanlarda sıkça artan sorunlar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,800
Bunlara ne denir bilemem ama son zamanlarda forumda sürekli kural ihlali mi desem, hata mı desem üyelerin yanlışlarına çok rastlıyoruz. Sanki birisi gıcıklık için multi hesaplar açıp bunu yapıyor gibi.
Örneğin bütçe belirtmemek.
Bütçenizi belirtmezseniz sizin için öneride bulanamayız. Net bir bütçe belirtin ki yardımcı olabilelim.
Acil yardım help plz sistem önerisi gibi başlıklar
Arkadaşlar öneriye ihtiyacınız varsa ''acil'' ''yardım'' gibi başlıklar koymayın. ''yardım'' başlığı bilgisayarında sorun yaşayanlar gibi cidden yardıma ihtiyacı olanlar içindir.
Saçma başlıklar
Hangisi daha iyi bi bakın, bu konuya bakmadan geçmeyin, sistem önerin acil gibi garip başlıklar da forumda son zamanlarda çok arttı. Böyle başlıklar koymak yerine ''XXX VS XXX'', ''XXX önerebilir misiniz'' ''XXX önerisi lütfen'' gibi daha uygun başlıklar koymanız daha iyi olacaktır.
''Topladığım sistem nasıl?'' diye sorup toplam fiyatı yazmamak.
Son zamanlar da yine en çok karşılaştığımız sorunlardan bir tanesi. Sistemin fiyatını belirtmezseniz yorum yapamayız. Mesaja veya başlığa fiyatı yazıp nasıl olmuş diye sormanız daha iyi olacaktır.
CapsLock açıp full büyük harf ile yazma.
Arkadaşlar bu bence çok önemli bir sorun değil ama ne mesajda, ne de başlıkta full büyük harf ile yazmak zorunda değilsiniz. CapsLock açıp bağırmak yerine sadece gerekli yerlerde büyük harf koymanız daha iyi olur.

Sizin de başka karşılaştığınız bu tip durumlar varsa yazabilirsiniz. Forum kurallarında da var çok kez söylüyoruz ama bu durumlar azalmanın aksine artıyor.

Son düzenleme:
Bunlara ne denir bilemem ama son zamanlarda forumda sürekli kural ihlali mi desem, hata mı desem üyelerin yanlışlarına çok rastlıyoruz. Sanki birisi gıcıklık için multi hesaplar açıp bunu yapıyor gibi.
Bütçenizi belirtmezseniz sizin için öneride bulanamayız. Net bir bütçe belirtin ki yardımcı olabilelim.
Arkadaşlar öneriye ihtiyacınız varsa ''acil'' ''yardım'' gibi başlıklar koymayın. ''yardım'' başlığı bilgisayarında sorun yaşayanlar gibi cidden yardıma ihtiyacı olanlar içindir.
Saçma başlıklar
Hangisi daha iyi bi bakın, bu konuya bakmadan geçmeyin, sistem önerin acil gibi garip başlıklar da forumda son zamanlarda çok arttı. Böyle başlıklar koymak yerine ''XXX VS XXX'', ''XXX önerebilir misiniz'' ''XXX önerisi lütfen'' gibi daha uygun başlıklar koymanız daha iyi olacaktır.
Son zamanlar da yine en çok karşılaştığımız sorunlardan bir tanesi. Sistemin fiyatını belirtmezseniz yorum yapamayız. Mesaja veya başlığa fiyatı yazıp nasıl olmuş diye sormanız daha iyi olacaktır.

Sizin de başka karşılaştığınız bu tip durumlar varsa yazabilirsiniz. Forum kurallarında da var çok kez söylüyoruz ama bu durumlar azalmanın aksine artıyor.
Güzel bilgiler.

Saçma başlıklar

"Peki bilgisayarıma Vuris bulaşırmı" Gibi cümleler :D hani 1 kere yazar tamam yanlış basmıştır derim adam 1 konu boyunca full "vuris" diyor :D bence kurallar biraz daha sıkılaştırılmalı

Bunlara ek olarak, keşke imla kurallarını umursamayanlar forumda konu açamasa, konulara yorum yapamasa.

Bunlara ek olarak, keşke imla kurallarını umursamayanlar forumda konu açamasa, konulara yorum yapamasa.
Burası Technopat kadar önem vermiyor yazım yanlışlarına. Abdullah abi diyordu ''nokta koy, büyük harf kuralına uy'' gibi şeyler için sizi sıkmıyoruz, bilgisayarı bozulan bir kişinin o telaşla buraya gelip konu açınca muhteşem bir imla ile yazması beklenmez. Belli başlı yazım kurallarına uyun yeter, diyordu.

Abdullah abi diyordu ''nokta koy, büyük harf kuralına uy'' gibi şeyler için sizi sıkmıyoruz, bilgisayarı bozulan bir kişinin o telaşla buraya gelip konu açınca muhteşem bir imla ile yazması beklenmez. Belli başlı yazım kurallarına uyun yeter, diyordu.
Ekran Alıntısı.PNG

(Temsili)

net bütçe belirtsem bile az da ekle şunu al falan diyenler oluyor ben zaten o dediğin parayı gözden çıkarmış olsam o fiyatı yazarım
örn: 250tl kulaklık önerisi isteyene az daha ekle rampage comfort al demek

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,029
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78