Kimse ayıramaz zaten hocam, o zamanlar pandemi dönemiydi herkes evdeydi, şimdi herkesin bir iş, okul hayatı var.Eski aktiflik kalmadı banlar kalksa dahi. Bende ban yiyen üyelerden biriyim. Eskisi kadar aktif olacağımı sanmıyorum. Tabii bu biraz özel hayatla da alakalı. Buraya eskisi kadar zaman ayıramayacağım.
Dediğin de doğru. O zamanın kalitesi apayrı bir şeydi. Neredeyse kimse kimseyi tanımıyor ama herkes herkesle samimiydi. Şimdi oradan birkaç kişiyle gerçek hayatta konuşuyoruz. İyi ki tanismisiz diyoruz.Kimse ayıramaz zaten hocam, o zamanlar pandemi dönemiydi herkes evdeydi, şimdi herkesin bir iş, okul hayatı var.
Ne güzel ne kötü vala orta@Vesemir Dayı Dayıı nasılsın nasıl gidiyor hayat
Geldi lan adamNe güzel ne kötü vala orta
Adam öldürmedik dostum abartma.Toplu af nedir? Ağa ya adliye mi? Zannettiniz burayı siz buradan uzaklaştırılan bir üye durduk yere ban yemez sonuç da. Hem ne biliyorsunuz aynı hatayı bir daha yapmayacağını hem ne demişler '' Bir insan 7'sinde neyse 70'sinde de odur ''
Kendi kafasından yapmadı foruma göre karar verdi bu konuyuz baz aldı sanırım.valla instada çoğunluk hayır attı ama abdullah gitti kendi kafasından af yapıcaz dedi madem kendi kafana göre yapacaktın baştan neden yapmadın? neden bize sordun
valla instada çoğunluk hayır attı ama abdullah gitti kendi kafasından af yapıcaz dedi madem kendi kafana göre yapacaktın baştan neden yapmadın? neden bize sordun
Zaten bu konuyu baz aldığını söylemiş.bu konuyu baz aldım
5 Aralık 2021 günü gelseydin anlardın durumu, 1 yıl sonra gelip konuya fransız olup yorum yapmak komikToplu af nedir? Ağa ya adliye mi? Zannettiniz burayı siz buradan uzaklaştırılan bir üye durduk yere ban yemez sonuç da. Hem ne biliyorsunuz aynı hatayı bir daha yapmayacağını hem ne demişler '' Bir insan 7'sinde neyse 70'sinde de odur ''