Neler Yeni

Forumda yavaşlık yaşıyorum

Owlore

80+
Selam bir sorunum var, bazen forumda f5 atınca veya ilk defa açarken vs. girmiyor veya girmesi uzun sürüyor. Bu son zamanlarda olmaya başladı ve nadir de olsa aynısını yt'de de yaşıyorum sizce sebebi nedir? (Yakın zamanda kaspersky aldım bir alakası var mıdır?)

Konuyu açarken 10 dakika böyle kaldı
1731191931381.png

Son düzenleme:

KlausM

80+ Silver
Windows defender neyinize yetmiyor hocam neden gereksiz bilgisayarı sürekli yoracak virüs programları indiriyorsunuz aynı görevi defender da görüyor tam koruma açtığınız zaman zaten crackli dosyalar ve tehlikeli sitelere girmediğiniz zaman bilgisayara virüs girme olasılığı çok az havadan virüs kapacak hali yok ya ben saçma buluyorum şahsen virüs programlarını çok yoruyor bilgisayarı bir işe yaradığıda yok safi rüzgar hepsi, preminum almadığın zaman bir işlevi yok olsada neye yarıyor sanki bana şirket yönetiyorum

Owlore

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows defender neyinize yetmiyor hocam neden gereksiz bilgisayarı sürekli yoracak virüs programları indiriyorsunuz aynı görevi defender da görüyor tam koruma açtığınız zaman zaten crackli dosyalar ve tehlikeli sitelere girmediğiniz zaman bilgisayara virüs girme olasılığı çok az havadan virüs kapacak hali yok ya ben saçma buluyorum şahsen virüs programlarını çok yoruyor bilgisayarı bir işe yaradığıda yok safi rüzgar hepsi, preminum almadığın zaman bir işlevi yok olsada neye yarıyor sanki bana şirket yönetiyorum
Kaspersky'ı antivirüs için değil vpn için aldım malum her gün yeni bir yer gümlediği için

KlausM

80+ Silver
Kaspersky'ı antivirüs için değil vpn için aldım malum her gün yeni bir yer gümlediği için
Vpn neden ihtiyaç duyuyorsun güvenli popüler dnsler kullan zaten her siteyi açabiliyorlar

Owlore

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vpn neden ihtiyaç duyuyorsun güvenli popüler dnsler kullan zaten her siteyi açabiliyorlar
Şuan ana sebep dc idi hocam. Goodbye dpi kullanmak istemedi bir arkadaş biz de vpn aldık zaten fiyatı ucuz diye, ping olmadan beraber oynayabiliyoruz. Asıl olay bunun kaspersky'dan olduğu garanti mi?

Top Bottom