Neler Yeni

Forumdaki önemli herkesin forumu bırakması vs.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

rapstarjustercik

80+ Bronze
Kardeşim niye bu kadar önemsiyorsun yok o bırakmış yok bu bırakmış, sen işine baksana niye sanaldan tanımadığın insanlara bu kadar değer veriyorsun. Adamın umrunda bile değilsin halbuki. Git konu açmak istiyorsan aç yardımcı olmak istiyorsan konulara yaz. Yani bu kadar düşünme o bıraktı falan.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Forumun aktif üyeleri teker teker ayrılıyor forumdan. Diğer forumlara bakıyorum çok yok bu durumdan. Gayet aktifler.
Bi' tek burada sıkıntı var.

-Yec

80+ Bronze
İşim gücüm yok hayatımda görmediğim insanlara torpil yapacaktım. Saçma şeylere takılıp boş duyar kasıyorsunuz sadece. Ben dünkü çocuk değilim, 4 yıldır moderatörlük, yöneticilik yapıyorum. Kimseye torpil yaptığım görülmemiştir.
Duyar kasmak istesem tek yapacağım şey kendimi acındırmak olurdu. Bazı kişilerin hakkı yendiği ortada. Hepsini belki de sen banlamadın ama yine de hakkının yendiği gerçeğini değiştirmez.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Duyar kasmak istesem tek yapacağım şey kendimi acındırmak olurdu. Bazı kişilerin hakkı yendiği ortada. Hepsini belki de sen banlamadın ama yine de hakkının yendiği gerçeğini değiştirmez.
Yapmışsın zaten, yok bunları yazdım diye ceza yerim falan. Ne farkı var?

En İyi Cevap
7
Çok haklısın bende aynı şeyi yaşadım. Sürekli forumda rahatsız edildim ancak beni rahatsız eden kişiler uyarı bile almadı ancak ben 2 hafta ban yedim. Bu forumda adalet diye bir şey yok, bazı kişiler de torpil falan var herhalde. Bu yüzden forumu bırakmak zorunda kaldım.

-Yec

80+ Bronze
Yapmışsın zaten, yok bunları yazdım diye ceza yerim falan. Ne farkı var?
Sırf böyle yazdığım için şuan atmayarak göz boyuyorsun. Sansürlü küfür atanlara ban atmıyor musunuz dediğimde nereden biliyorsunuz demiştin. Adam bana sansürlü küfür atıyor uyarı yiyor. Gevşek diyor uyarı yiyor. Tehdit ediyor uyarı yiyor. İlla ki anama bacıma açık açık sövmesi mi lazım?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ayrıca o "yalaka" diye itham ettiğin kişilere sor bakalım kaç kere uyarı alıp ban yemişler. Görende burada insan kayırıyoruz sanacak, milleti galeyana getirmeyin boşa.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1625309820074.png

Şu yazdığına bile seni kışkırtmışlar diye uyarı vermemişim bizzat ben reddetmişim. Sonra gelip bana şöyle böyle adalet yok diye nasıl konuşabiliyorsun sen?

rapstarjustercik

80+ Bronze
Ayrıca o "yalaka" diye itham ettiğin kişilere sor bakalım kaç kere uyarı alıp ban yemişler. Görende burada insan kayırıyoruz sanacak, milleti galeyana getirmeyin boşa.
Valla bıktım ya bu konulardan adam daha silver olmamış yok forum kalitesizleşiyor yok ne şu bilmem ne beni umursamayan ama benim hayranlık duyduğum adam forumu bırakmış falan. Kardeşim işine baksana sen derdin ne ya ?

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

-Yec

80+ Bronze
Kaç kere ban yedikleri ortada, haksız ban yediler çünkü. Yardım edilmesine rağmen konu sahibi doğru bilindik şeylere yanlış cevap veriyor, karşı çıkıyor. Doğru bilgi vermesine rağmen adamla alay ediyor. Sonuç olarak bunlar birbirlerini yiyor ve o kişinin ağzından bir argo çıktığı için uçuyor. Tek zararlı çıkan kişi argoya uğrayan kişi değil.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
Çok haklısın bende aynı şeyi yaşadım. Sürekli forumda rahatsız edildim ancak beni rahatsız eden kişiler uyarı bile almadı ancak ben 2 hafta ban yedim. Bu forumda adalet diye bir şey yok, bazı kişiler de torpil falan var herhalde. Bu yüzden forumu bırakmak zorunda kaldım.
sen agliyon🤠

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Söyle bi' bakıyorum size. Cümleleri tam okumuyorsunuz galiba. Tam okuyun aga şu cümleleri. Sonra gelip bana laf atıyorlar ''cümleleri okumuyorsun'' diye

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom