Forumdaki + Simgesi

Sadece telefondan chrome browseri açıp foruma giriyorsun. Üç noktaya basıp ana ekrana ekle yada uygulamayı kur gibi bir ibareye basıyorsun bu kadar :) Ardından telefonunun menüsüne ekleniyor.

ekran resimleri alıp konuya ekleyebilirsen arkadaşlarında faydalanabilir bu bilgiden.
bu olay bilgisayardada oluyor mu

Sadece telefondan chrome browseri açıp foruma giriyorsun. Üç noktaya basıp ana ekrana ekle yada uygulamayı kur gibi bir ibareye basıyorsun bu kadar :) Ardından telefonunun menüsüne ekleniyor.

ekran resimleri alıp konuya ekleyebilirsen arkadaşlarında faydalanabilir bu bilgiden.
Şuan bilgisayardayım maalesef. Ama @Tost Kayaoğlu almıştı ekran görüntüsü.
Post automatically merged:

Abi bu arada benim bunun için bir konum var :)
istekti gerçek oldu.png

Konuyu açtığımda kimse bana katılmamıştı şimdi ise çıktı :) Çok teşekkür ederim bütün yönetici arkadaşlara.

Screenshot_20210103-034718.jpg

Şekil oldu hee.

Masaüstü desteği vardır.

1609634946688.png

Opera'da + simgesi gözükmüyor fakat Chrome'da var. Acaba Opera'dan yapmak için herhangi bir yol yok mu 🤔

Screenshot_20210103-040221.png
Screenshot_20210103-040154.png

Yoksa ben yine Chrome Mobil + Masaüstü gorunumu kombosuna devam ediyorum.

Geri