Neler Yeni

FORUMDAN AYRILIYORUM

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

beritankorkusuz

80+ Silver
Merhaba dostlar,

Yakın bir zamanda forumdan ayrılmaya karar verdim. Öncelikle çok kaliteli , ve bilgi vermeye , yardımlaşmaya çok elverişli bir kitleye sahipsiniz.Bir sorun olduğu zaman hemen yardımlaşmaya koşan , vaktinin çoğunu uykudan çok forumda geçiren ,ve her zaman kendisini geliştiren dostlarda var , onlar bu forumun tabiri caizse abileri...

Dostlar forumdan ayrılma sebebimi açıklamadan önce forumun eksiklerinden bahsedeceğim ;
- İkinci El veya sıfır satış bölümü ;
Bir çoğumuzun elinde fazlasıyla gereksiz ama başka insanların işine yarayacak malzemeler bulunmakta , ve bana göre bu forumun en büyük eksiği budur.

-Forumun mobil uygulamasındaki optimizasyonunda sıkıntı var ,diğer forumlarda Xenfero kullanmakta ama onlarda asla böyle bir sorun yok.

-Forumun mobil uygulaması olması lazım , en azından kodular dan web sitesini direkt mobil uygulamaya döüştürerek.

Forumdan ayrılmadan önce size bir söz vermiştim , Python derslerini yapacağımıza dair ,ancak işler beklendiği gibi gitmedi .

Forumdan ayrılma sebebime gelecek olursak ;
Ben yakın zamanda kendi teknoloji sitemi oluşturmuştum ,ve aramızdan bazı arkadaşlar yazar olarak görev almaya başladı. Ben web sitesini geliştirirken sizlerin baya bir yardımı oldu , bunlardan dolayı teşekkür ederim hepinize teker teker. Ancak modlar reklam olmadığı halde ,daha adsense vs kurulu değilken reklam diye uyarılar göndermeye başladılar. Aradan baya bir zaman geçti ve artık adsense başvura bilirdik , ve başvurmadan önce sitede bunlar var , sizce sonuç nasıl olur diye ne zaman konu açarsam 2 3 dk sonra direkt konuya cevap yazma tuşu ve yükseltme tuşu pasif kalıyordu, nedense ne zaman adsense konusu açsak oluyordu ,hatta hemen peş peşe farklı konu açtım onda sorun olmadı ,ama adsense de oldu. Ve forumdaki Ana Sayfa Tuşu sizce neden değiştirildi ? Neden donanım arşivi sitesine yönlendirildi ? Çünkü adsense gelirlerini arttırmak için , donanım arşivi ne her giriş yapan kişi tekrardan foruma dönecek ve bu fazladan 1 gösterim demek . Yani gelir için , ki en büyük hakları saygı duyarım ,ama bu durum forumun ara yüzünü zorlaştıracaksa ve bunu sorunca böyle olması gerekti diye cevap alıyorsak , bu forumdan artık zevk almıyorum demektir. Ve bunu asla ama asla unutmayın forumda her zaman kendinizi kollayın ,burası bir sosyal platform topluluk ve bundan donanimarsivi.com gelir sağlamakta . Yani forumda oluşan sorunlar için ayaklanın , kimse bir ailenin topluluğun önüne geçemez. Aynı 15 Temmuz 'da ki gibi.

Kendinize iyi bakın , sizi çok ama çook özleyeceğim . Dersler için sözümü tutamamış olabilirim , ama bu forumda olmayacak artık. Sizler birbirinden değerli pırlanta gibi insanlarsınız.

Görüşmek üzere......

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
Mertcan Uysal
Allah'a (c.c.) Emanet Ol Güzel Kardeşim :) Yolun, Bahtın Açık Olsun.

beritankorkusuz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Allah'a (c.c.) Emanet Ol Güzel Kardeşim :) Yolun, Bahtın Açık Olsun.
Hep beraber kardeşim son maddeleri çok dikkatli okuyun ,ancak kaliteli bir yer olabilir buralar....

Çınar Yaşar

80+ Gold
Allah'a emanet ol

beritankorkusuz

80+ Silver

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
'Ana Sayfa' butonu ile 'Forumlar' butonu aynı işlevi yapıyor. O konuda sıkıntı yok. Sizde sağolun. Yolunuz açık olsun.

beritankorkusuz

80+ Silver

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Hoşçakal, pek tanımıyorum seni ama konuların altına görüyordum.
Kendine iyi bak, hayatında başarılar. :)

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
'Ana Sayfa' butonu ile 'Forumlar' butonu aynı işlevi yapıyor. O konuda sıkıntı yok. Sizde sağolun. Yolunuz açık olsun.

Öyle değil. Forum listesi bende açık kalıyor ve forum listesine bakmak için CTRL+1 basıyorum ve beni ana sayfaya atıyor.

beritankorkusuz

80+ Silver
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom