J4rvisM
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,198
Etiketkiyrn
Hocam hp ye nasıl bakıyoruz?
Ben 11 uyarı aldım 12 de 1aylik tatil veriyorlar
Etiketkiyrn
Hocam hp ye nasıl bakıyoruz?
reis bilgisiz insanlar çok fazla var ve insanları yanlış yönlendiriyorlar az önce iki tane çocuk "boktan" yazdığım ve dandik bir ürünü eleştirdiğim için markanın fan boy luğunu yapıyor.Yapma yanarsın
Dostum dikkatli ol zordasın gibi.Ben 11 uyarı aldım 12 de 1aylik tatil veriyorlar
Teşekkür ederim sanırım hiç uyarı almadım almamda inşBen 11 uyarı aldım 12 de 1aylik tatil veriyorlar
Ne yazık ki.reis bilgisiz insanlar çok fazla var ve insanları yanlış yönlendiriyorlar az önce iki tane çocuk "boktan" yazdığım ve dandik bir ürünü eleştirdiğim için markanın fan boy luğunu yapıyor.
Forum içerisinde küfür-argo şart değil. "Uygunsuz" gördüğünüz şeyleri raporlayın. Gereken yapılır.reis bilgisiz insanlar çok fazla var ve insanları yanlış yönlendiriyorlar az önce iki tane çocuk "boktan" yazdığım ve dandik bir ürünü eleştirdiğim için markanın fan boy luğunu yapıyor.
10 da iken bı kere kendimi tutamadım şimdi not aşacak monitör e 1hp kaldı diyeDostum dikkatli ol zordasın gibi.
@Mehmet Yılmaz cidden öyle şeyler yaptıysa bence burada böyle konu açmaması lazım.Arkadaşın banı açılalı henüz 3 gün olmasına rağmen tam 8 uyarı daha almış. Üstüne üstlük bahsi geçen arkadaşa defalarca "KÖYLÜ" şeklinde ifadeler kullanıp kışkırtıcı cümleler kurmuş. Masum numarası yaparak algı yaratmaya çalışmayın. İftira atmaktan tekrar cezalandırıldın.
Ya moderatör bey siz alfa falan mısınız?Adalet şu an dağıtılıyor zaten.
Hatta sen bu konuyu açarken 1 yeni adalet mesajı da senin gelen kutuna geldi.
Ben ailevi değerlere küfür edip ben ne yaptım diyen gördüm. 3 yılı aşkın süredir yöneticilik yapıyorum neler neler gördüm bir bilseniz...@Mehmet Yılmaz cidden öyle şeyler yaptıysa bence burada böyle konu açmaması lazım.
Haklısın abi cidden çok değişik kişiler var.Ben ailevi değerlere küfür edip ben ne yaptım diyen gördüm. 3 yılı aşkın süredir yöneticilik yapıyorum neler neler gördüm bir bilseniz...