Neler Yeni

Forumun ilkleri neler? (konusu-mesajı-üyesi- vs.)

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,971
İsim
Mert Can Ergün

Besim Tibuk

80+ Gold
Emin ol hiç gerilmedim. :kappa::eek:
Alp.. Virtüöz, orkestra şefi. Şov yaptı, yine büyük oynadı. Donanım Arşivi onu alkışlıyor, o kendisini alkışlıyor. Eğer Modluk bir sanatsa icra ettiği sanatta olağanüstü yeteneklere sahip bir kişi @alpolojix! Olağanüstü, muhteşem oynadı, süper oynadı bugün. Atağa çıkardı forumu, @Hudzell kesti, pas verdi. İşte @Besim Tibuk ve @alpolojix arasındaki diyalog. Alpolojix, alkışlarla kenara geliyor.

2mApoo

80+ Silver
Kendisi sunucunun altyapısıyla filan ilgileniyor sanırım.
Amacı moderatörlük ya da konuya mrsaj atmak değil zaten. Foruma mesela bir şey olduğunda ilgileniyordur.
Daha çok arkaplanda takılıyor. Görünmeyen kahraman diyosunnn

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Alp.. Virtüöz, orkestra şefi. Şov yaptı, yine büyük oynadı. Donanım Arşivi onu alkışlıyor, o kendisini alkışlıyor. Eğer Modluk bir sanatsa icra ettiği sanatta olağanüstü yeteneklere sahip bir kişi @alpolojix! Olağanüstü, muhteşem oynadı, süper oynadı bugün. Atağa çıkardı forumu, @Hudzell kesti, pas verdi. İşte @Besim Tibuk ve @alpolojix arasındaki diyalog. Alpolojix, alkışlarla kenara geliyor.
Bu arada övünmek gibi olmasın ama (oldu bile) bu forumu internet ve ağ konusunda adam eden iki kişi var. Biri ben, diğer değerli vatandaş ise @Toxpox .
Şu anda mod olan Kerem'e bile discord'da seslide 2.5 saate yakın uğraşıp tüm fiber türlerini detaylıca anlatmıştım. Ne işsizmişim o zamanlar (2020).
Ben de başkasından öğrendim arkdslar anamın karnından telekom çalışanı olarak çıkmadım :)

Besim Tibuk

80+ Gold
bu forumu internet ve ağ konusunda adam eden iki kişi var. Biri ben, diğer değerli vatandaş ise @Toxpox .
Abi beni unuttun.
Sunucuyu 7/24 boş bırakmayarak güzel bir stress testi yapıyorum bence.
(!)

Ben de başkasından öğrendim arkdslar anamın karnından telekom çalışanı olarak çıkmadım :)
Nasıl yaw? Bana Alp öğrenmedi, o zaten hep biliyordu denildi.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Buyrun benim