Besim Tibuk
80+ Gold
Adın @Besim Tibuk mu?İlki bilmem de "en"lere gelecek olursak, en kralı benim buyur.
Adın @Besim Tibuk mu?İlki bilmem de "en"lere gelecek olursak, en kralı benim buyur.
Forumun ilk günlerin de sen varmıy dınAdın @Besim Tibuk mu?
Alp.. Virtüöz, orkestra şefi. Şov yaptı, yine büyük oynadı. Donanım Arşivi onu alkışlıyor, o kendisini alkışlıyor. Eğer Modluk bir sanatsa icra ettiği sanatta olağanüstü yeteneklere sahip bir kişi @alpolojix! Olağanüstü, muhteşem oynadı, süper oynadı bugün. Atağa çıkardı forumu, @Hudzell kesti, pas verdi. İşte @Besim Tibuk ve @alpolojix arasındaki diyalog. Alpolojix, alkışlarla kenara geliyor.Emin ol hiç gerilmedim.
Hocam forumda bir sorun olduğunda çözmeye geliyor konularda falan aktif olduğunu pek görmedim ama çok kral adamdır kendileriMert kuşkapan hala aktif mi ? Yoksa uçtu mu yuvadan ?
Kendisi sunucunun altyapısıyla filan ilgileniyor sanırım.Mert kuşkapan hala aktif mi ? Yoksa uçtu mu yuvadan ?
Daha çok arkaplanda takılıyor. Görünmeyen kahraman diyosunnnKendisi sunucunun altyapısıyla filan ilgileniyor sanırım.
Amacı moderatörlük ya da konuya mrsaj atmak değil zaten. Foruma mesela bir şey olduğunda ilgileniyordur.
Bu arada övünmek gibi olmasın ama (oldu bile) bu forumu internet ve ağ konusunda adam eden iki kişi var. Biri ben, diğer değerli vatandaş ise @Toxpox .Alp.. Virtüöz, orkestra şefi. Şov yaptı, yine büyük oynadı. Donanım Arşivi onu alkışlıyor, o kendisini alkışlıyor. Eğer Modluk bir sanatsa icra ettiği sanatta olağanüstü yeteneklere sahip bir kişi @alpolojix! Olağanüstü, muhteşem oynadı, süper oynadı bugün. Atağa çıkardı forumu, @Hudzell kesti, pas verdi. İşte @Besim Tibuk ve @alpolojix arasındaki diyalog. Alpolojix, alkışlarla kenara geliyor.
Abi beni unuttun.bu forumu internet ve ağ konusunda adam eden iki kişi var. Biri ben, diğer değerli vatandaş ise @Toxpox .
Nasıl yaw? Bana Alp öğrenmedi, o zaten hep biliyordu denildi.Ben de başkasından öğrendim arkdslar anamın karnından telekom çalışanı olarak çıkmadım
Hayır ne uçmasıMert kuşkapan hala aktif mi ? Yoksa uçtu mu yuvadan ?
uçuş fazla sürmüş sanırım yolu biraz geç bulmuşsunHayır ne uçması