- Reaksiyon skoru
- 1,150
Zorunluluktan değişti, sıcak fırsatları bozdukları kötü olmuş ama keşke fixleseler yeni mesaj atınca en başa geliyor konular
Hocam sıcak fırsatlara el atabilir misinRanklar düzeltildi.
Bahsettiğin konu nedir, bakayım?Hocam sıcak fırsatlara el atabilir misin
Bu arada forum fişek gibi çok hızlı elinize sağlık.Ranklar düzeltildi.
Önceki mesajımda yazdımBahsettiğin konu nedir, bakayım?
Zorunluluktan değişti, sıcak fırsatları bozdukları kötü olmuş ama keşke fixleseler yeni mesaj atınca en başa geliyor konular
Evet maalesef eski temayı kullanamıyoruz bu sürümde, haliyle sıfırdan tekrar tasarlamak durumunda kaldım.Xenforo 2.3'e geçtikten sonra mecbur tema da değişti. Eski tema belki eklenebilir ama zaman alır.
Kral direk geri dönüş yaptı işte Donanım Forum Farkı Eyw AdamsınRanklar düzeltildi.
reis allah için eski temayı isteyenler açsın özelliğini getirinde kullansın isteyenlerRanklar düzeltildi.
İmkansız maalesef teknik açıdan kullanılamıyor uyumsuz yani.reis allah için eski temayı isteyenler açsın özelliğini getirinde kullansın isteyenler
E zaten vardıya karanlık temamız niye onla uğraşıyorsunAşırı güzel olmuş bence, zaten karanlık tema eklentisi kullanıyordum gerek kalmadı
Ellerine sağlık her şey güzel duruyor bir iki cila lazım sadece, tema da güzel bence insanlar alışamadığı için laf yapmışEvet maalesef eski temayı kullanamıyoruz bu sürümde, haliyle sıfırdan tekrar tasarlamak durumunda kaldım.