Motoru değişmeyip stok motor kullanman lazım, hazır modifiyelerin çoğunda 6.2 V8 motor kullanıyolar hepsinin sesi berbatForza 5 de araba alıyorum. Başkalarının yaptığı ayarları uyguluyorum. Ama 1 ses var. Tüm arabaların sesi aynı. Bmw mercedes falan hepsi aynı ses. Bunu nasıl değiştirebilirim.
Hazır ayarı uyguluyorum. Sonra hazır ayar üstünde oynama yapim diye giriyorum. Arabanıun tüm marçaları gidiyor. S2 de A ya düşüyor. Bunu nasıl önlerim.Motoru değişmeyip stok motor kullanman lazım, hazır modifiyelerin çoğunda 6.2 V8 motor kullanıyolar hepsinin sesi berbat
Hazır ayarların sanırsam hepsini olmasa da çoğuna elleyemiyorsun ayarları kitliyorlar yapan kişilerHazır ayarı uyguluyorum. Sonra hazır ayar üstünde oynama yapim diye giriyorum. Arabanıun tüm marçaları gidiyor. S2 de A ya düşüyor. Bunu nasıl önlerim.
o zaman o sese katlanacaksın aynı diğerleri gibi. Bende onu sevmiyorum eskiden hep senin gibi yapardım artık mecbur kalmadıkça stok kullanıyorumKendim ettiğimde o kadar hızlara ulaşmıyor. 380 390 oluyo. hazır ayarlar 430 435 falan.
Peki değiştirilen ayarlar varmı. Hepsimi kitli. Seçerken gösteriyormu ?Hazır ayarların sanırsam hepsini olmasa da çoğuna elleyemiyorsun ayarları kitliyorlar yapan kişiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o zaman o sese katlanacaksın aynı diğerleri gibi. Bende onu sevmiyorum eskiden hep senin gibi yapardım artık mecbur kalmadıkça stok kullanıyorum
Ya onu tam hatırlamıyorum ama süspansiyon ayarları falan olan bi kısım var ya bazılarında ı değiştiriliyodu diye hatırlıyorum ama çok nadir. Zaten oradaki ayarlarda sese etki edecek pek bir şey yok anca tokluğunu falan etkilerPeki değiştirilen ayarlar varmı. Hepsimi kitli. Seçerken gösteriyormu ?
Ya onu tam hatırlamıyorum ama süspansiyon ayarları falan olan bi kısım var ya bazılarında ı değiştiriliyodu diye hatırlıyorum ama çok nadir. Zaten oradaki ayarlarda sese etki edecek pek bir şey yok anca tokluğunu falan etkiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ses için arkadaşın dediği gibi direkt motor stok olacak ya da o sürekli kullandıkları olmayacak yoksa harbi adam arabayı alıp modifiye ettikten sonra hevesi kaçıyor
Sadece parçaları değiştirmen yetmiyor. Dişli oranlarını ve aerodinamiyide ayarlaman lazımKendim ettiğimde o kadar hızlara ulaşmıyor. 380 390 oluyo. hazır ayarlar 430 435 falan.
Birde motor swap yaparken o seçim ekranında istediğin motor bloğuna gelip gaz verme tuşuna basarsan alacağın sesi duyuyorsun. Egzoz modifiyesindede ufak değişiyor orda da gaz vererek sesi duyabilirsinSadece parçaları değiştirmen yetmiyor. Dişli oranlarını ve aerodinamiyide ayarlaman lazım
Motor değiştirmeyi göremedim ya nerde.Birde motor swap yaparken o seçim ekranında istediğin motor bloğuna gelip gaz verme tuşuna basarsan alacağın sesi duyuyorsun. Egzoz modifiyesindede ufak değişiyor orda da gaz vererek sesi duyabilirsin
egzoz dğeiştirm fark gördümMotor değiştirmeyi göremedim ya nerde.
![]()