Mustafa18b
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
beyler hazır ındırımdeyken almak ıstıyorum sızce hangı paketı almalıyım veya hangı dlclerı
arkadaşa katılıyorum çölde araba sürüyorsun hissiyatı veriyor oyun 6 yı beklesen daha iyi ama illaha alacaksan en ucuzu al çok fark yokBen almamanı tavsiye ederim para biriktirip forza horizon 6 yı alma daha mantıklı olur hem Japonya'da geçeceği için çok daha fazla içerik olacaktır tüm horizon serisini oynamış biri olarak 5 en vasatı diyebilirim harita ve Meksikada gezmek gerçekten tatmin etmedi ve 4 deki arabaların üstüne pek bir şey katmadı 5 çıkalı baya zaman geçti bu saatten sonra 6 yı bekleyip jdm araçlar ile Japonyı gezmek çok daha zevk verir oyun 2026 çıkacak
2026 yazında çıkacak ama düz hali 80 dolar olacak ben de onu bekliyorumBen almamanı tavsiye ederim para biriktirip forza horizon 6 yı alma daha mantıklı olur hem Japonya'da geçeceği için çok daha fazla içerik olacaktır tüm horizon serisini oynamış biri olarak 5 en vasatı diyebilirim harita ve Meksikada gezmek gerçekten tatmin etmedi ve 4 deki arabaların üstüne pek bir şey katmadı 5 çıkalı baya zaman geçti bu saatten sonra 6 yı bekleyip jdm araçlar ile Japonyı gezmek çok daha zevk verir oyun 2026 çıkacak
fh5 bundan dahada uyguna indiği oldumu ? önümüzdeki ayda olacak kış indiriminde dahada uygun olurmuBen almamanı tavsiye ederim para biriktirip forza horizon 6 yı alma daha mantıklı olur hem Japonya'da geçeceği için çok daha fazla içerik olacaktır tüm horizon serisini oynamış biri olarak 5 en vasatı diyebilirim harita ve Meksikada gezmek gerçekten tatmin etmedi ve 4 deki arabaların üstüne pek bir şey katmadı 5 çıkalı baya zaman geçti bu saatten sonra 6 yı bekleyip jdm araçlar ile Japonyı gezmek çok daha zevk verir oyun 2026 çıkacak
ben düz olanını aldım daha üstü alırsan oyun çabuk biter her şeyi açarsın bi anlamı kalmaz.beyler hazır ındırımdeyken almak ıstıyorum sızce hangı paketı almalıyım veya hangı dlclerı
bi ara 10 13 dolar arasında birşeydi %65 indirime girmiştifh5 bundan dahada uyguna indiği oldumu ? önümüzdeki ayda olacak kış indiriminde dahada uygun olurmu