Oyunun önerilen grafik kartları da aslında 8 gb vrame sahip biraz karışık bir konu laptoplarda mı ? Oluyor acaba. Ben bir benchmark videosunda duydum bunu o yüzden öyle diyorum.hatta şuraya az önce girdim ve çektiğim en güzel (en azından bana göre) en iyi fotoğrafı koyayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok gayet güzel akıcı oynuyordum gamepass ile oynadım
extreme oynuyodumAyarların extreme değilse sorun olmaz.
bilgim yok masaüstü kullanıyorum misler gibiOyunun önerilen grafik kartları da aslında 8 gb vrame sahip biraz karışık bir konu laptoplarda mı ? Oluyor acaba. Ben bir benchmark videosunda duydum bunu o yüzden öyle diyorum.
extreme oynuyodum
bilgim yok masaüstü kullanıyorum misler gibi
Benim de forza 4'te 200-250 saatim var . Hatta şöyle söyleyeyim. İlk olarak 5.90 TL'lik gamepass'ten 50 saat oynadım. Doyamadım. 1 yıl sonra gibi steame geldi. İlk indiriminde hemen aldım.forza4de yaklasık 350 saatim var cok guzel oyun hala arada girip kafa dagıtıyorum ama forza 5i sistemin kaldırıyorsa forza 5 bence
Steam'den alacaksa dlcleri kaldırıldı diye biliyorum ama premium paket alınca geliyorsa yine onlar satışta var. Yorumun mantıklı bu arada.Oyuncu sayısı olarak forza 5 ten daha fazla oyuncusu var ve alacaksan standart sürüm alma full paket al yoksa hiç alma
Oyunda yakın zamanda satıştan kalkacak al
çok araba modifiye ettim 1 arabadan 2 3 tane ayrı modifiye yapıyodum cok gezdim drift attım hız denemesi yaptım öyle4. oyunda 90 100 saate hemen hemen çoğu içeriği bitirmiştim ben kalan saatte ne yaptınız da o kadar oldu ya ? DLC'ler uzatmış sanırım baya bir de başarım kasmışsınız gibi düşündüm.
gercek gibi bi fotograf cok guzelhatta şuraya az önce girdim ve çektiğim en güzel (en azından bana göre) en iyi fotoğrafı koyayım
yok gayet güzel akıcı oynuyordum gamepass ile oynadım
the crew 2 denen bir oyuna sardım. 2-3 ay önce 15-16tlye almıştım epicten. baya sardı. motor tekne uçak aralıksız 3. saatim.Bana forza serisi geneli hikaye olarak çok yapay geliyordu, eski bir need for speed oyuncusu olduğumdan bu sırıtıyor bana tabii herkes bir yarış oyunundan hikaye beklemez ama diyologlar falan bana baya yapay gelmişti 4. oyunu ilk oynadığımda ve evet bende gamepass ile denemiştim ilk ama o save çöp oldu. Steam'den ayrıca aldım çıkınca çünkü oyun epey sonra çıktı Steam'e. Gamepass sürümünde de çok fazla hata aldım ben ki Xbox ile alakalıydı geneli. Steam'e çıkınca daha rahatlamıştım, 5. oyunun hikayesi de bana aynı tadı verdi ama 1 tık daha erken serbest bırakıyor o yüzden benim açımdan daha iyiydi. Bir de 5. oyunda insanların model kalitesine biraz özenmişler 4. oyunda robot gibiydi hepsi. Ben 4. oyunda hikayeyi saldım direkt eleyici abanmıştım baktım win almadığım araba kalmadı neredeyse saldım oyunu ondan sonra hikaye de bitti sanırım bende. Harita küçük olunca belki zorlasaydım 1 level araba ile win alırdım.
şuan elimde oyun yok olsa merak ettim şuan uzun zaman oldu çünkü oynamayalıTest videosunda 1. dakika 25. saniyede adam "because out of vram" diyor ya bende senin kartında 8 gb vram olduğundan öyle demek istedim. Aslında bende de akıcı oluyor ama bazı alanlarda sıkıntı çıkarıyordu bende şehir gibi. Her oyunda bazı yerler sıkıntılı oluyor, 90 fps alıyorsan 30 fps kaybedebildiğin yerler var bir anda geçici olarak. İşte bu alanlarda video ram önemli oluyor ki daha stabil fps alasın. Hatta attığım videoda 1440p ultra ayarlarda vram olarak 7.2 gb kullandığını yer yer 7.7 kullandığını görebiliyorsunuz oyunda sol köşede yani değerler sınırlarda.
yaptık bişeyler .D fotoğraf çekerken aman anı olsun çek gitsin değilde uğraşıyorum ben en güzel ayarı bulmak için bugün de şöyle birşeyler yaptım p1 eskiden çektim s2k böyle bide daha yakınlaştırılmış çektim bu oyunda fotoğraf çekmek çok zevkli yaçok araba modifiye ettim 1 arabadan 2 3 tane ayrı modifiye yapıyodum cok gezdim drift attım hız denemesi yaptım öyle
gercek gibi bi fotograf cok guzel
otomatik yüksek ayarlarda 100 110fps civarı alıyorum forza 5de90 dan fazla alıyordum gibi hatırlıyorum hocam ben ama cok akıcıydı. baya oldu oynayalı![]()
Fotoğraf modunda sanırım RTX ışın izleme oluyor bu modda bir başka fotoğraflar çıkıyor çünkü.şuan elimde oyun yok olsa merak ettim şuan uzun zaman oldu çünkü oynamayalı
yaptık bişeyler .D fotoğraf çekerken aman anı olsun çek gitsin değilde uğraşıyorum ben en güzel ayarı bulmak için bugün de şöyle birşeyler yaptım p1 eskiden çektim s2k böyle bide daha yakınlaştırılmış çektim bu oyunda fotoğraf çekmek çok zevkli ya
Alınır hala çok güzelArkadaşlar merhabalar Forza 4 inidirmde ancak Forza 5 varken halen alınır mı eskidi mi yoksa alınabilir mi? Standart olan versiyonunu düşünüyorum 4 dolardan mantıklı mıdır?