Neler Yeni

Forza horizon 4 almak istiyoeum ama 500 lira

NSCLKKL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ns clkkl
bende war ama indiremiyorum windowsun kurulu oldugu diske kurmak zorundasınız dio hdd ye kurmaya izin vermiyo

Dearreis

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Yavaş
Hocam indirime girdiğinde kaç TL olur peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aylık 30tl 1 yılda 360tl yapıyor 2 yılda 720tl ben oyun aldığım zaman uzun süre kütüphanemde kalsın isterim canım sıkılınca oynamak için bence bu bana göre değil en mantıklısı indirim bekliyim.
200-300 arası olur, çok fazla düşmesini beklemeyin hocam.

Excator23cm

80+ Gold
gamepass alabilirsin.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
@YusufYcsn hocam indirimde fiyatı düşüyor dediniz ama kaç paraya düştüğünü söylemediniz rica etsem söylermisiniz🤗

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
arada giriyor ya indirime ama çok bişe bekleme sonuçta forza aslan besleyen yeminden kısamaz :D

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Bir arkadaş o şekilde hesap almıştı internetten. Hesabı benimle de paylaştı... Hesabın cihazlar bölümünde 100+ kişi kayıtlı yani hesap birçok kişi tarafından kullanılıyor.

Buna rağmen Online oynanıyor o konuda sorun olmaz. Birçok kişinin aynı anda hesabı kullanması ile sorun çıkmıyor.

Microsoft Store'dan Forza bulunan hesap ile Xbox Konsolu Yardımcısına ise ister kendi hesabınız ister yine o hesap ile giriş yapıyorsunuz. Xbox Konsolu Yardımcısına girdiğiniz hesap oyun içi kullanıcı adlarının vs. kullanıldığı hesap oluyor.

En büyük sorun ise şifre satıcı tarafından birkaç haftada bir değiştiriliyor, yeni şifre için satıcıyla iletişime geçmeniz gerekiyor. Bu durumda karşınızda muhatap bulamama ihtimaliniz de yüksek. Sorun olmayacak güvenilir bir yerden almaya çalışın eğer o şekilde almayı düşünürseniz...

Bunun dışında da Gamepass en iyi alternatif zaten...

Top Bottom