Aynı sorun bende de var knkDisk kullanımı ve ram sorunundan genellikle problem oluyor. (Forza steam de sorunlu zaten donuyor) lakin 20dk da bir donması size özel
Her ikiside önemli. Disk kullanımı bazen %90 ın üstüne vuruyor ve o sırada sistem donuyor. Disk genel olarak da doluysa yine aynı durum oluyor.siz disk kullanımı derken ne kadar dolu olduğunu mu sordunuz yoksa görev yöneticinden gözüken kullanımı mı sordunuz?
Oyun steam'de sorunlu onunla alakası yok. Msfs vs. gibi oyunlarda hiçbir sorun yok forzada arkadaşın gibi aynı sorun var bende de. Oyun sorunlu.hocam tamam da zaten diğer oynadığınız oyunlar fh ye kıyasla çok daha düşük oyunlar. arkadaşın dediği gibi disk kullanımı ve bellek kullanımını kontrol edin. ben steam versiyonu 16 gb ram ve hdd de sorunsuz oynuyorum. 8 gb ram + ssd de de sorun yaşamıyordum.
disk kullanımım az %2-3 ama doluluk manasında %90. Şimdi boşalttım,deneyeceğim.Her ikiside önemli. Disk kullanımı bazen %90 ın üstüne vuruyor ve o sırada sistem donuyor. Disk genel olarak da doluysa yine aynı durum oluyor.
adaşımsın da aynı sürücüyü tutmuyoruz beOyun steam'de sorunlu onunla alakası yok. Msfs vs. gibi oyunlarda hiçbir sorun yok forzada arkadaşın gibi aynı sorun var bende de. Oyun sorunlu.
Tamamdır o da dert olabilir.disk kullanımım az %2-3 ama doluluk manasında %90. Şimdi boşalttım,deneyeceğim.
valla hocam ben kendim steamden oynuyorum. 2 arkadaşımın daha steaminde var. hiçbirimiz sorun yaşamıyoruz. ama dediğiniz gibi belki sorunlu olabilir.Oyun steam'de sorunlu onunla alakası yok. Msfs vs. gibi oyunlarda hiçbir sorun yok forzada arkadaşın gibi aynı sorun var bende de. Oyun sorunlu.
hamilton mudisk kullanımım az %2-3 ama doluluk manasında %90. Şimdi boşalttım,deneyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
adaşımsın da aynı sürücüyü tutmuyoruz be
İlginç bir durum. Bir kaç arkadaşımda da oyun donuyor bir anda gidiyor, bende de dahil. Sadece Forza'ya özel bu durum Pcyi farklı bir sebepten formatlamıştım hala devam ediyor. İlginçvalla hocam ben kendim steamden oynuyorum. 2 arkadaşımın daha steaminde var. hiçbirimiz sorun yaşamıyoruz. ama dediğiniz gibi belki sorunlu olabilir.
Oyun bende de sık sık donuyordu ama süresi yoktu bazen 10. Dk bazen 40dk da donuyordu. Sizde sabit bir sürede donması ilginç geldi. Microsoft dan fh4 oynadım sorunu yoktu.30dk olmuş şimdi tekrar dondu. Bence oyunla alakalı bir sorun var.
vetteldi ama maalesef emekli oldu. Tifosiyim ama hamiltonu seviyorum. Biraz garip durumlar.hamilton mu
İlginç bir durum. Bir kaç arkadaşımda da oyun donuyor bir anda gidiyor, bende de dahil. Sadece Forza'ya özel bu durum Pcyi farklı bir sebepten formatlamıştım hala devam ediyor. İlginç
Sabit değil benimkisi de ortlama bir değer söyledim. bazen 1 saat bile oynadıktan sonra donduğu olmuştu. Alalı çok oluyor oyunu aldıktan sonra 20 saat oynamışım ve o süre içinde hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum 2-3 gün önce tekrar yükledim. Bu sorun geldi başıma.Oyun bende de sık sık donuyordu ama süresi yoktu bazen 10. Dk bazen 40dk da donuyordu. Sizde sabit bir sürede donması ilginç geldi. Microsoft dan fh4 oynadım sorunu yoktu.
Ben de verstappenciyim ama norris'i seviyorum iyidirvetteldi ama maalesef emekli oldu. Tifosiyim ama hamiltonu seviyorum. Biraz garip durumlar.
sabit değil benmkisi de ortlama bir değer söyledim.