Neler Yeni

Forza Horizon 4 donma sorunu

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Arda Eren Aslan

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
siz disk kullanımı derken ne kadar dolu olduğunu mu sordunuz yoksa görev yöneticinden gözüken kullanımı mı sordunuz?
Her ikiside önemli. Disk kullanımı bazen %90 ın üstüne vuruyor ve o sırada sistem donuyor. Disk genel olarak da doluysa yine aynı durum oluyor.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Arda Eren Aslan

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
hocam tamam da zaten diğer oynadığınız oyunlar fh ye kıyasla çok daha düşük oyunlar. arkadaşın dediği gibi disk kullanımı ve bellek kullanımını kontrol edin. ben steam versiyonu 16 gb ram ve hdd de sorunsuz oynuyorum. 8 gb ram + ssd de de sorun yaşamıyordum.
Oyun steam'de sorunlu onunla alakası yok. Msfs vs. gibi oyunlarda hiçbir sorun yok forzada arkadaşın gibi aynı sorun var bende de. Oyun sorunlu.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Arda Eren Aslan
Her ikiside önemli. Disk kullanımı bazen %90 ın üstüne vuruyor ve o sırada sistem donuyor. Disk genel olarak da doluysa yine aynı durum oluyor.
disk kullanımım az %2-3 ama doluluk manasında %90. Şimdi boşalttım,deneyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun steam'de sorunlu onunla alakası yok. Msfs vs. gibi oyunlarda hiçbir sorun yok forzada arkadaşın gibi aynı sorun var bende de. Oyun sorunlu.
adaşımsın da aynı sürücüyü tutmuyoruz be :)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan

Emrullah9

80+
valla hocam ben kendim steamden oynuyorum. 2 arkadaşımın daha steaminde var. hiçbirimiz sorun yaşamıyoruz. ama dediğiniz gibi belki sorunlu olabilir.

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
disk kullanımım az %2-3 ama doluluk manasında %90. Şimdi boşalttım,deneyeceğim.

adaşımsın da aynı sürücüyü tutmuyoruz be :)
hamilton mu :D

valla hocam ben kendim steamden oynuyorum. 2 arkadaşımın daha steaminde var. hiçbirimiz sorun yaşamıyoruz. ama dediğiniz gibi belki sorunlu olabilir.
İlginç bir durum. Bir kaç arkadaşımda da oyun donuyor bir anda gidiyor, bende de dahil. Sadece Forza'ya özel bu durum Pcyi farklı bir sebepten formatlamıştım hala devam ediyor. İlginç

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
30dk olmuş şimdi tekrar dondu. Bence oyunla alakalı bir sorun var.
Oyun bende de sık sık donuyordu ama süresi yoktu bazen 10. Dk bazen 40dk da donuyordu. Sizde sabit bir sürede donması ilginç geldi. Microsoft dan fh4 oynadım sorunu yoktu.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Arda Eren Aslan
hamilton mu :D

İlginç bir durum. Bir kaç arkadaşımda da oyun donuyor bir anda gidiyor, bende de dahil. Sadece Forza'ya özel bu durum Pcyi farklı bir sebepten formatlamıştım hala devam ediyor. İlginç
vetteldi ama maalesef emekli oldu. Tifosiyim ama hamiltonu seviyorum. Biraz garip durumlar.

Oyun bende de sık sık donuyordu ama süresi yoktu bazen 10. Dk bazen 40dk da donuyordu. Sizde sabit bir sürede donması ilginç geldi. Microsoft dan fh4 oynadım sorunu yoktu.
Sabit değil benimkisi de ortlama bir değer söyledim. bazen 1 saat bile oynadıktan sonra donduğu olmuştu. Alalı çok oluyor oyunu aldıktan sonra 20 saat oynamışım ve o süre içinde hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum 2-3 gün önce tekrar yükledim. Bu sorun geldi başıma.

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
vetteldi ama maalesef emekli oldu. Tifosiyim ama hamiltonu seviyorum. Biraz garip durumlar.

sabit değil benmkisi de ortlama bir değer söyledim.
Ben de verstappenciyim ama norris'i seviyorum iyidir

Top Bottom