Has4nGodEx
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
150TL ye almıştım. Sonra 92TL olmuştu.
Hocam cs envanterini sattım 40 tl tuttu tam bende yaz indirimini bekliyorum en çok forza istiyorum indirime girmezse mecbur 50 daha atıcamBenimde param yoktu alamamistim. Sonra indirimde 84 e aldım. Demekki yokluğunda bir sebebi varmış
benimde param yoktu kardeşimden çökmeye çalıştım parayı babamdedi git al aldım 3.gün bir baktım indirime girmişBenimde param yoktu alamamistim. Sonra indirimde 84 e aldım. Demekki yokluğunda bir sebebi varmış
üzerine para verecekler yakındaAdamlar 450 TL Fiyatında Olan Oyunu 84 TL Yaptılar Bizim Ülke Hala 20 TL’ye Böyle Bir Oyun Alacağını Düşünüyor Daha Ne Yapsın Adamlar Hiç Mi Kârları Olmasın
iade oluşturup tekrar alsaydın keşkebenimde param yoktu kardeşimden çökmeye çalıştım parayı babamdedi git al aldım 3.gün bir baktım indirime girmiş
Ben de cs envanterimi sattım. 400TL tuttu. 150TL ye Forza almıştım. Sonra 92TL olmuştu. Bruh!Hocam cs envanterini sattım 40 TL tuttu tam bende yaz indirimini bekliyorum en çok forza istiyorum indirime girmezse mecbur 50 daha atıcam
39 saat oynamıştımiade oluşturup tekrar alsaydın keşke
Beleşe vercekler kankaYaz indiriminde %70 indirim falan gelirmi öyle bir şans varmı :d
tüh. kötü olmuş. ben de geçenlerde modem aldım ertesi gün 50 lira indirime girdi. iptal edip tekrar almayı düşündüm ama para hesaba geri gelene kadar indirim biter dedim gerçekten de ertesi gün benim aldığımdan 50 lira pahalıya satılmaya başlandı39 saat oynamıştım
şuan verdilerBeleşe vercekler kanka
3 günde 40 saat39 saat oynamıştım