vonaleee 80+ Bronze Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1,106 Reaksiyon skoru 547 2 Haziran 2024 #1 drone ile 8064*6048 bir fotoğraf çektim ve bunu çıktı almak istiyorum matbaada kaliteyi bozmadan mümkün olan en büyük hani boyutta çıktı alabilirim sizce?
drone ile 8064*6048 bir fotoğraf çektim ve bunu çıktı almak istiyorum matbaada kaliteyi bozmadan mümkün olan en büyük hani boyutta çıktı alabilirim sizce?
Ahmet Kocar 80+ Bronze Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 975 Reaksiyon skoru 432 2 Haziran 2024 #2 Sıkça Sorulan Sorular | Baskı Yapıyoruz Baskı Yapıyoruz olarak sıkça sorulan sorular bölümünde hizmetlerimiz hakkında en çok merak edilen konulara açıklık getiriyoruz. Dijital baskı, kaset dönüştürme, fotoğraf baskı ve diğer hizmetler hakkında bilgi alın. www.baskiyapiyoruz.com Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Haziran 2024 Fotoğraf Baskı | Takvim | Pola Kart | Foto Magnet | Canvas Baskı Gerçek fotoğraf kağıdına yüksek kalitede online fotoğraf baskı sistemi. Ekonomik ve hızlı hizmet. Ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçeneği. www.baskiyapiyoruz.com
Sıkça Sorulan Sorular | Baskı Yapıyoruz Baskı Yapıyoruz olarak sıkça sorulan sorular bölümünde hizmetlerimiz hakkında en çok merak edilen konulara açıklık getiriyoruz. Dijital baskı, kaset dönüştürme, fotoğraf baskı ve diğer hizmetler hakkında bilgi alın. www.baskiyapiyoruz.com Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Haziran 2024 Fotoğraf Baskı | Takvim | Pola Kart | Foto Magnet | Canvas Baskı Gerçek fotoğraf kağıdına yüksek kalitede online fotoğraf baskı sistemi. Ekonomik ve hızlı hizmet. Ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçeneği. www.baskiyapiyoruz.com