vonaleee 80+ Bronze Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1,095 Dahası Reaksiyon skoru 544 Yaş 37 İsim Gozalak 2 Haziran 2024 #1 drone ile 8064*6048 bir fotoğraf çektim ve bunu çıktı almak istiyorum matbaada kaliteyi bozmadan mümkün olan en büyük hani boyutta çıktı alabilirim sizce?
drone ile 8064*6048 bir fotoğraf çektim ve bunu çıktı almak istiyorum matbaada kaliteyi bozmadan mümkün olan en büyük hani boyutta çıktı alabilirim sizce?
Ahmet Kocar 80+ Bronze Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 965 Dahası Reaksiyon skoru 424 İsim Ahmet Kocar 2 Haziran 2024 #2 Fotoğraf Baskı | Takvim | Pola Kart | Foto Magnet | Kanvas Baskı Gerçek fotoğraf kağıdına yüksek kalitede online fotoğraf baskı sistemi. Ekonomik ve hızlı hizmet. Ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçeneği. www.baskiyapiyoruz.com Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Haziran 2024 Fotoğraf Baskı | Takvim | Pola Kart | Foto Magnet | Canvas Baskı Gerçek fotoğraf kağıdına yüksek kalitede online fotoğraf baskı sistemi. Ekonomik ve hızlı hizmet. Ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçeneği. www.baskiyapiyoruz.com
Fotoğraf Baskı | Takvim | Pola Kart | Foto Magnet | Kanvas Baskı Gerçek fotoğraf kağıdına yüksek kalitede online fotoğraf baskı sistemi. Ekonomik ve hızlı hizmet. Ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçeneği. www.baskiyapiyoruz.com Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Haziran 2024 Fotoğraf Baskı | Takvim | Pola Kart | Foto Magnet | Canvas Baskı Gerçek fotoğraf kağıdına yüksek kalitede online fotoğraf baskı sistemi. Ekonomik ve hızlı hizmet. Ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçeneği. www.baskiyapiyoruz.com