Ben 37k vermem bunlarahocam 32gb ram ve 1tb m2 ssd var bundaki rtx3060 kaç watt destekliyor biliyor musunuz max-q mu max-p mi acaba?
açtım başkanım 30k bütçem var dedim ama internette freedos oluyor bazı ürünler önerilenler o yönden oldu kargoyu bekleyemem mecbur mağazadan alacağım.Hocam öneri istemişsiniz ama maalesef benim bunlardan birini önermeye vicdanım el vermez. Bütçe belirten bir laptop öneri konusu açın. Gerçekten çok pahalılar
bunların ekran kartlarının max p veya max q olduğunu nasıl anlarım bilginiz var mı acabaHocam ben bu ikisi arasında tercih yapacak olsam tabii ki ASUS'u tercih ederdim.
Hocam Freedos dediğiniz nedir ki? Bir Windows yüklemeniz zaten 5 dakikanızı ya alıyor ya almıyor.açtım başkanım 30k bütçem var dedim ama internette freedos oluyor bazı ürünler önerilenler o yönden oldu kargoyu bekleyemem mecbur mağazadan alacağım.
Onu bilmiyorum hocamaçtım başkanım 30k bütçem var dedim ama internette freedos oluyor bazı ürünler önerilenler o yönden oldu kargoyu bekleyemem mecbur mağazadan alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunların ekran kartlarının max p veya max q olduğunu nasıl anlarım bilginiz var mı acaba