Fp monitör arıyorummm

Spylxvl

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
7000
Merhabalar, Fiyat performans veya indirimli bir monitör arıyorum bütçem 6-8k civarı yardımcı olabilen varsa cok sevinirim

2k arıyorsanız @Fantastiktürk bu alınabilir gibi bu bütçede

2k arıyorsanız @Fantastiktürk bu alınabilir gibi bu bütçede
Yok hocam bütçe varken Lenovo önermiyorum malum kalite kontrol sıkıntılı. Güncel liste ve rehber:

Konu sahibi 1080P mi 2K mı onu da belirtmemiş gerçi.

Yok hocam bütçe varken Lenovo önermiyorum malum kalite kontrol sıkıntılı. Güncel liste ve rehber:

Konu sahibi 1080P mi 2K mı onu da belirtmemiş gerçi.
2k da olur 1080p de bu zamana kadar 1080p kullandım dün maalesef monitörü çatlattım o yüzden ikisi de olabilir sadece oyun oynuyorum zaten

2k da olur 1080p de bu zamana kadar 1080p kullandım dün maalesef monitörü çatlattım o yüzden ikisi de olabilir sadece oyun oynuyorum zaten
Olur ile alakalı değil. Sisteminizin 2K desteklemesi lazım. Yoksa düşük FPS alırısnız akıcı olmaz. Çözünürlük de düşüremezsiniz zira 2K monitörde 1080P görüntü, 1080P monitörde 1080P'den daha kötü durur.
Aynen ışık sızması ve sallanan ayak istiyorsan kraldır
Işık sızması şansa bağlı hocam kalite kontrolde sorun yoksa. Ama öneri iyi değil evet.

Aynen ışık sızması ve sallanan ayak istiyorsan kraldır
Işık sızması diye bir şey yok. OLED kullanmıyorsan o bahsettiğin olay tüm monitörlerde var. Sallanan ayakta yok 1 yıldır kullanıyorum. Sen iyi takamamışsındır.

Işık sızması diye bir şey yok. OLED kullanmıyorsan o bahsettiğin olay tüm monitörlerde var. Sallanan ayakta yok 1 yıldır kullanıyorum. Sen iyi takamamışsındır.
Sizin dediğiniz IPS glow. O da tüm monitörlerde değil IPS'lerde olur.

Işık sızması tam tersine sızma hiç olmaması gereken bir hata.

Ayrıca direkt-LED'lerde de ışık sızması olmaz yalnızca OLED değil.

Sizin dediğiniz IPS glow. O da tüm monitörlerde değil IPS'lerde olur.

Işık sızması tam tersine sızma hiç olmaması gereken bir hata.

Ayrıca direkt-LED'lerde de ışık sızması olmaz yalnızca OLED değil.
Tamam işte demek istediğimi anlamışsın sen

Geri