Fps drop yiyorum oyun oynarken

Reaksiyon skoru
9
Başlıkta gördüğünüz gibi oyun oynarken fps drop yiyorum (war thunder ve world of tanks gibi oyunlarda takılmalar oluyor arada bir fakat foxhole ve men of war as2 gibi oyunlarda takılmalar olmuyor) SİSTEM:R3 1200 AF SAPPHIRE RX570 4GB ITX 8GB 3000MHZ RAM ADATA SU630 240GB SSD SEAGATE 500GB HDD ALLAH RIZASI İÇİN DÜZGÜN BİRİSİ YARDIMCI OLSUN CEVAP YAZIYORSUNUZ SORU SORUYORSUNUZ BEN SİZE SORULARI CEVAPLIYORUM AMA GERİ DÖNÜŞ YAPMIYORSUNUZ ÇOĞUNUZ CİDDİDEN AYIP ANLAMADIĞINIZ KONUYSA SORU SORUP SONRA KAÇMAYIN

Başlıkta gördüğünüz gibi oyun oynarken fps drop yiyorum (war thunder ve world of tanks gibi oyunlarda takılmalar oluyor arada bir faka tfoxhole ve men of war as2 gibi oyunlarda takılmalar olmuyor) SİSTEM:R3 1200 AF SAPPHIRE RX570 4GB ITX 8GB 3000MHZ RAM ADATA SU630 240GB SSD SEAGATE 500GB HDD ALLAH RIZASI İÇİN DÜZGÜN BİRİSİ YARDIMCI OLSUN CEVAP YAZIYORSUNUZ SORU SORUYORSUNUZ BEN SİZE SORULARI CEVAPLIYORUM AMA GERİ DÖNÜŞ YAPMIYORSUNUZ ÇOĞUNUZ CİDDİDEN AYIP ANLAMADIĞINIZ KONUYSA SORU SORUP SONRA KAÇMAYIN
Ssd in kronik sorunlu onla olabilr belki

Caps kullanmak yasak, mesajımızı alıntılamadığın sürece bize bildirim gelmez, hdd eski ise ondan da olabilir RAM'De yetmiyor olabilir. Aynı şeyleri dedim zaten kardeşim.

Ssd in kronik sorunlu onla olabilr belki
zannetmiyorum başka oyunlarda var ssd de onlarda takılmalar olmuyor hdd zaten daha 1 aylık ve içinde sadece arma 3 ile mow as2 var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Caps kullanmak yasak, mesajımızı alıntılamadığın sürece bize bildirim gelmez, HDD eski ise ondan da olabilir RAM'De yetmiyor olabilir. Aynı şeyleri dedim zaten kardeşim.
bak kardeşim sözüm sana değil üstüne alınma boşuna benim stemim bundan 2 3 gün öncede aynı şeyi yazdım adam düzgün cevap yazmıyor geliyor soru soruyor ona cevap yazıyorum adam sonra geri dönüş yapmıyor hayır konuyla bir alakan yoksa ne diye boşa yoruyorsun

zannetmiyorum başka oyunlarda var ssd de onlarda takılmalar olmuyor HDD zaten daha 1 aylık ve içinde sadece arma 3 ile mow as2 var

bak kardeşim sözüm sana değil üstüne alınma boşuna benim stemim bundan 2 3 gün öncede aynı şeyi yazdım adam düzgün cevap yazmıyor geliyor soru soruyor ona cevap yazıyorum adam sonra geri dönüş yapmıyor hayır konuyla bir alakan yoksa ne diye boşa yoruyorsun
Dostum bildirim sorunu var, bazen geliyor bazen gelmiyor insanların yorumunu alıntılamadığın zaman hiç gelmiyor.
Sorunun ise grafikleri yükselttikçe RAM kullanımı artması olabilir ya da eski HDD olduğu için olabilir, 2'sinden başka sorun yok sistemde.

Dostum bildirim sorunu var, bazen geliyor bazen gelmiyor insanların yorumunu alıntılamadığın zaman hiç gelmiyor.
Sorunun ise grafikleri yükselttikçe RAM kullanımı artması olabilir ya da eski HDD olduğu için olabilir, 2'sinden başka sorun yok sistemde.
reis sorun o ya zaten sistemi alalı 3 ay oldu ilk ay oyunları yüksekte çalıştıran sisteme ne oldu da takılmalar girmeye başladı anlamadım ha şunu yaptım masam biraz küçük kasayı masanın altına aldım odam biraz sıcak ekran kartı 72derece falan görüyor maks. kasayı masanın altına aldıktan sonra başladı diyebilirim aslında onla bir alakası olabilir mi

reis sorun o ya zaten sistemi alalı 3 ay oldu ilk ay oyunları yüksekte çalıştıran sisteme ne oldu da takılmalar girmeye başladı anlamadım ha şunu yaptım masam biraz küçük kasayı masanın altına aldım odam biraz sıcak ekran kartı 72derece falan görüyor maks. kasayı masanın altına aldıktan sonra başladı diyebilirim aslında onla bir alakası olabilir mi
Dostum SSD'nin okuma yazma hızı da düşmüş olabilir, kimse bir şey diyemez bu konularda, baştaki saydığım sebepler en belirgin olanları.

Oynadigin oyunlarin optimizasyonu kotu. İşlemcin sinirda, ram sinirda. Gayet normal bence.

RAM den olabilir, oyunlar güncelleme almış ve daha çok RAM kullanmaya başlamış olabilir.

Dostum SSD'nin okuma yazma hızı da düşmüş olabilir, kimse bir şey diyemez bu konularda, baştaki saydığım sebepler en belirgin olanları.
okuma yazma hızına nereden bakabilirim peki olmazsa hdd ye atarım wt gibi oyunları

Oynadigin oyunlarin optimizasyonu kotu. İşlemcin sinirda, ram sinirda. Gayet normal bence.
reis kimisi yeterli dior kimisi ortalama diyor herkes uyduruyor bir yerden

RAM den olabilir, oyunlar güncelleme almış ve daha çok RAM kullanmaya başlamış olabilir.
o parayı bulursam ilk iş ram takacağım zaten

Asıl sorun olabilecek zaten HDD :D https://crystalmark.info/en/download/ Buradan okuma yazma hızlarını Benchmark'a sokup öğenebilirsin.
bence hdd sağlam alalı 1 ay oldu ama senin şu benchmark a bir bakayım

Asıl sorun olabilecek zaten HDD :D https://crystalmark.info/en/download/ Buradan okuma yazma hızlarını Benchmark'a sokup öğenebilirsin.
reis baktımda anladığım kadarıyla sorunsuz herhalde

neyse sağolun olmazsa parayı bulursam sisteme işlemciyle ram alacaz artık başka çare yok :D

Son düzenleme:
Geri