Neler Yeni

Fps En Az Etkileyen Video Çekme Programı

emircatal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emir Çatal
peki webcam falan eklemek için montaj mı yapılıyor yoksa shadow play ayarları varmı bandicam obs gibi
Kendi ayarlarında direk webcami açabiliyorsun ama montajla sanki daha iyi sonuç alınabilir gibi

VitoScaletta

80+ Gold
Kendi ayarlarında direk webcami açabiliyorsun ama montajla sanki daha iyi sonuç alınabilir gibi
knk ben ümidi kestim ya obs de çok kasıyor geforce lada kendi çözünürlüğüm 1680x1050 kayıt alabiliyorum 4k seçsem bile eğer 720p seçersem 720p oluyoda aşırı kötü gözüküyor çamur gibi kim 1680x1050 yanları siyah kenarlı video izlemek isterki :(

emircatal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emir Çatal
knk ben ümidi kestim ya obs de çok kasıyor geforce lada kendi çözünürlüğüm 1680x1050 kayıt alabiliyorum 4k seçsem bile eğer 720p seçersem 720p oluyoda aşırı kötü gözüküyor çamur gibi kim 1680x1050 yanları siyah kenarlı video izlemek isterki :(
Youtube da baya detaylı shadowplay ayarı gösteren var bide onları dene ilk başta benimde çok kötü çıkıyordu bir iki ayar yaptım düzeldi bi bak istersen

VitoScaletta

80+ Gold
Youtube da baya detaylı shadowplay ayarı gösteren var bide onları dene ilk başta benimde çok kötü çıkıyordu bir iki ayar yaptım düzeldi bi bak istersen
link atarmısın lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka ayarları varmıki kayıt harici

emircatal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emir Çatal
link atarmısın lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka ayarları varmıki kayıt harici
Valla hocam hiç hatırlamıyorum baya önceden bakmıştım ama en çok izlenen videolardandı

Top Bottom