Neler Yeni

Yardım Fps için klavye önerisi lazım

şuanki membran olduğu için :D her türlü iyi gelir evet mekanikler daha iyi diyolar ses açısından filan. şuan hangi klavyeye geçersem geçeyim çağ atlamış olacam :D işte dolu dolu bir beyaz klavye arıyorum beyaz sistem dizdim bi ekran kartı eksik
Hayırlı olsun hocam o zaman, beyaz fun60 max çok güzel olur.

küçük istemiyorum hocam ya en az %75 filan olsun o kadar küçük sevmem
Yani %75 manyetikler bu bütçede yok sanırım, daha üst bütçelerde bulunur. O yüzden mekanik göstereyim.

İlk sayfada attıklarım var, ona ek olarak düz beyaz istersen 5075 air var.

Bir de g75 prolar vardı ama onların stok bitti, ne zaman gelir bilemiyorum.

fps istiyorsan manyetik al, ben trendyoldan Attack Shark X65PRO HE RGB 8000Hz Kablosuz Rapid Trigger - Snap Tap 0.01mm Manyetik Switch Klavye aldım, hiç beklemediğim kadar memnun bıraktı hahahah wooting alacaktım vazgeçtim xd ses mes önemli değil sadece csde kullanıyorum çok memnunum ama tabi 2800'e almıştım şu an 3800 olmuş

Yani %75 manyetikler bu bütçede yok sanırım, daha üst bütçelerde bulunur. O yüzden mekanik göstereyim.

İlk sayfada attıklarım var, ona ek olarak düz beyaz istersen 5075 air var.

Bir de g75 prolar vardı ama onların stok bitti, ne zaman gelir bilemiyorum.

hocam bütçe sorunum yok yazdım zaten :D güzel düzgün bi klavye arıyorum zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fps istiyorsan manyetik al, ben trendyoldan Attack Shark X65PRO HE RGB 8000Hz Kablosuz Rapid Trigger - Snap Tap 0.01mm Manyetik Switch Klavye aldım, hiç beklemediğim kadar memnun bıraktı hahahah wooting alacaktım vazgeçtim xd ses mes önemli değil sadece csde kullanıyorum çok memnunum ama tabi 2800'e almıştım şu an 3800 olmuş
wooting çok pahalı sanırım :D

hocam bütçe sorunum yok yazdım zaten :D güzel düzgün bi klavye arıyorum zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wooting çok pahalı sanırım :D
bütçe sıkıntın yoka sikakeyb castle hm80 güzel bir klavye bilindik marka istersen steelseries apex pro tkl gen 3 white var

bencede .d zor gibi başka seçenek var mı güzel bu şekilde
atk rs7 var wlmouse ying63 var , melgeek made84 pro , melgeek made68 ultra , ıqunix ez 60 , 63 , melgeek made 68 pro bu klavyeler iyi diye biliyorum youtubedan swarcowun klavye önerisi videosu var onuu izle bence orada güzel manyetik klavyeler gösteriyor

atk rs7 var wlmouse ying63 var , melgeek made84 pro , melgeek made68 ultra , ıqunix ez 60 , 63 , melgeek made 68 pro bu klavyeler iyi diye biliyorum youtubedan swarcowun klavye önerisi videosu var onuu izle bence orada güzel manyetik klavyeler gösteriyor
bakayım ordan ama aralarında en iyisi skayeb mi

Geri