Fps Oyunları İçin Mouse Önerisi

Dsungur

80+
Reaksiyon skoru
89
Genelde CS2 ve hikayeli oyunlar oynuyorum bütçe ne kadar çıkmam gerekiyor tam bilmiyorum yanlarında en az iki tane tuş olması benim için önemli sizin tavsiyeleriniz nedir

Bütçe çıkıyorsa Aula V9 PRO veya ATK A9 Plus alınabilir.

Bu arada 8K Hz'de kullanmayın, gereksiz. CS2'de belki 2 veya 4K Hz olabilir, ama inanın gereksiz. Hz oranı artınca pili daha hızlı bitiyor. Aula uygulamasının ayarları nasıldır bilmiyorum. Alırsanız bana uygulamadan görseller atın öneri yaparım. Web driverı da oluyor bu farelerin, önce ikinci bağlantıdan cihazı bağlayın. Firmware güncellemesi için uygulama yüklemek gerekebiliyor.

Ben de Scyrox V8 var, onda mesela competitive mode var, o tarz bir ayar varsa açtırırım en fazla. Onun dışında DPI ben 1600 kuıllanıp, oyun içi sensitivy düşürüyorum. Size de öyle kullanmanızı öneririm. CS2 ve CS 1.6'da genelde sensitivy 0.6-0.8 arasında tutuyorum. Alıştım.

Son düzenleme:
Ben bir de güzel mouse padiniz yoksa ve bütçe ayırabilirseniz mouse pad de almanızı öneririm. ATK Sky CS2 vb. için daha ideal, ama bütçe çok çıkmıyorsa ATK 99 da iyi. Bu mouse padleri yıkamadan, güzel silerek kullanırsanız düz ₺300-500 90x40 mouse padlerden daha fazla fark ettiğini anlarsınız. Ayrıca ileride mouse için dot skatez alıp uzun yıllar kullanırsınız. Yukarıdaki PRO olan modelin switch vb. A9 Plus'a göre daha uzun ömürlü.

Bu arada ilk mesajda A9 PRO Plus modeli de aynı fiyattaymış, daha iyi herhalde pek kıyas anlayamadım. Plus olanında beyaz ve siyah modelleri var. İsteğinize göre alın, ben yerinizde olsam ₺3000 harcamak yerine biraz daha ekleyip yanına mouse pad alırdım.

Hatta şu ürün de alınabilir. Tamamen size kalmış. Bunun sensörü üstteki Aula ve ATK'den daha üst seviye. Aradaki farkı anlar mısınız sanmıyorum.

Ben bir de güzel mouse padiniz yoksa ve bütçe ayırabilirseniz mouse pad de almanızı öneririm. ATK Sky CS2 vb. için daha ideal, ama bütçe çok çıkmıyorsa ATK 99 da iyi. Bu mouse padleri yıkamadan, güzel silerek kullanırsanız düz ₺300-500 90x40 mouse padlerden daha fazla fark ettiğini anlarsınız. Ayrıca ileride mouse için dot skatez alıp uzun yıllar kullanırsınız. Yukarıdaki PRO olan modelin switch vb. A9 Plus'a göre daha uzun ömürlü.

Bu arada ilk mesajda A9 PRO Plus modeli de aynı fiyattaymış, daha iyi herhalde pek kıyas anlayamadım. Plus olanında beyaz ve siyah modelleri var. İsteğinize göre alın, ben yerinizde olsam ₺3000 harcamak yerine biraz daha ekleyip yanına mouse pad alırdım.
Teşekkür ederim mouse pad için masam biraz büyük de 90x40 veya 100x40 istiyorum da o büyüklükte bir öneriniz var mı

Alınmaz çağ dışı ürün, pilli ve eski. Batılı markalarda yukarıdaki Çin markalarının benzerleri ₺6000-7000 satılıyor. Batılı marka ürünler ₺0-5000 arasına alınmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim mouse pad için masam biraz büyük de 90x40 veya 100x40 istiyorum da o büyüklükte bir öneriniz var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Veya Kensei 90x40'larına da bakılabilir.

Hatta kendi sitesinde bunda indirim varmış. Tasarım uygunsa bu da alınabilir.

2026-06-07_16-53.webp

Kensei kare mouse padini kullandım, iyi üründü. Aslında 90x40 modeli de var, ama masama sığmadığından hiç açmadım.

Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim inşallah bunlardan birisini seçip alacağım

Geri