Ben bir de güzel mouse padiniz yoksa ve bütçe ayırabilirseniz mouse pad de almanızı öneririm. ATK Sky CS2 vb. için daha ideal, ama bütçe çok çıkmıyorsa ATK 99 da iyi. Bu mouse padleri yıkamadan, güzel silerek kullanırsanız düz ₺300-500 90x40 mouse padlerden daha fazla fark ettiğini anlarsınız. Ayrıca ileride mouse için dot skatez alıp uzun yıllar kullanırsınız. Yukarıdaki PRO olan modelin switch vb. A9 Plus'a göre daha uzun ömürlü.
Mousepad Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
wraithesports.com
Mousepad Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
wraithesports.com
Bu arada ilk mesajda A9 PRO Plus modeli de aynı fiyattaymış, daha iyi herhalde pek kıyas anlayamadım. Plus olanında beyaz ve siyah modelleri var. İsteğinize göre alın, ben yerinizde olsam ₺3000 harcamak yerine biraz daha ekleyip yanına mouse pad alırdım.