Neler Yeni

Öneri Fps Oyunları İçin Mousepad Önerisi

Alomoncy

80+
Reaksiyon skoru
157
Merhaba elimde g pro wireless mousem var elimde dandirik market mousepadi polosmart var daha iyi bir mousepade lazım olduğunu düşünüyorum önerilerinizi bekliyorıum.(Bütçe belirsiz)

Steel series qck+ kendim de kullanıyorum gayet güzel başka mousepad kullanamaz oldum çok tırtıklı geliyor elime.

Steel series qck+ kendim de kullanıyorum gayet güzel başka mousepad kullanamaz oldum çok tırtıklı geliyor elime.
Wraithin mousepadlarini görüp duruyorum nasıl acaba çok merak ediyorum hocam.

Onlar hakkında bilgim yok hiç kullanmadım

Boyut olarak nasıl bişey istiyorsun ucuz yollu 48 40 istiyorsan temudan attack shark cm02 önerebilirim klassenin longteng ile aynı kaliteye sahip diyorlar

gidebiliceğin bir mediamarkt varsa yakınlarda orda steelseries in mouse padlerini kutudan çıkarıp bakabilirsin sonra kutusuna gerikoyarsın ne olcak
:D

Boyut olarak nasıl bişey istiyorsun ucuz yollu 48 40 istiyorsan temudan attack shark cm02 önerebilirim klassenin longteng ile aynı kaliteye sahip diyorlar
90x40
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gidebiliceğin bir mediamarkt varsa yakınlarda orda steelseries in mouse padlerini kutudan çıkarıp bakabilirsin sonra kutusuna gerikoyarsın ne olcak
:D
Mouseyide yanıımda taşıyım güzel mantıık :D

Ozaman klasse pro öneririm kendim kullanıyorum aşırı memnunum
1 Yıldız verenler kokusundan felan rahatsız olmuş koku sıkıntıııısı var mı cidden.(klavye bazı tuşlara 2 kere basıyor fark ettiysen :D)

Anladım hocam klasse alacağım büyük ihtimal biraz daha öneri gelsin çekicem direkt.
Hocam ben Klasse Longteng Huoyun kullanıyorum ve gayet de memnunum. Hybrid bir yüzeyi var ne çok yavaş ne de çok hızlı istediğin zaman durdurabiliyorsun mouseu ve desenide çok iyi. Şunu belirteyim Klasse Huoyun replika bir ürün yani normalde Longteng adlı yabancı bir marka üretiyor ve çok kaliteli ve pahalı. Klasse'de bunun güzel bir replikasını yapmayı başarmış.

Hocam ben Klasse Longteng Huoyun kullanıyorum ve gayet de memnunum. Hybrid bir yüzeyi var ne çok yavaş ne de çok hızlı istediğin zaman durdurabiliyorsun mouseu ve desenide çok iyi. Şunu belirteyim Klasse Huoyun replika bir ürün yani normalde Longteng adlı yabancı bir marka üretiyor ve çok kaliteli ve pahalı. Klasse'de bunun güzel bir replikasını yapmayı başarmış.
Anlasmaları olması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,560
Üyeler
173,522
Son üye
Slayterxd
Geri