Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 9,999
cloudları hiç bilmiyomHocam 2.000TL'yede bu kulaklığı alanlarda olmuş şuanki 3.400TL fiyat bandını sence hak ediyor mu?
cloudları hiç bilmiyomHocam 2.000TL'yede bu kulaklığı alanlarda olmuş şuanki 3.400TL fiyat bandını sence hak ediyor mu?
bu kulaklık hakkında bilgim yok ama 2400 liraya alacağınız kablosuz kulaklığın ses kalitesi tatmin etmez benceBunu alayım en iyisi
![]()
Fevell X1 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı
furylevel.com
fp olabilir ona lafım yok ama ses kalitesi konusunda tatmin edeceğini zannetmiyorumBaya bir övmüşler ürünü
Hocam,uçmalı, kaçmalı, kasmalı bir hedefim yok.X1 kulakligi alıcam veya direkt Soundbar'dan devam decdgim,yorumun için teşekkür ederimKablosuz mouse olmaz diyordum, geçtim. Artık kablolu kullanmam muhtemelen. Kulaklıkta da kablosuza geçsem, bir daha kablonun yüzüne bakmam. Fakat sürekli kullandığım için şarjı yetmeyeceğinden hala kablolu kullanıyorum.
Neyse.
Attığınız sahibinden ilanına bir yorum yapayım, kullanan kişinin evinde, hava değil toz soluyorsunuz muhtemelen. O Kadar tozlanması 1 hafta da zor gibi. İyice derilerin arasına girmiş tozlar. Tabii fotoğraflar net değil. Geçiyorum.
Bütçeniz ne kadar tam anlayamadım ama bir kere alıyım, sağlam ürün alıyım derseniz 3 - 3.5 - 4k bandında Cloud III çok iyi. Fiyatı gereksiz artmış.
Alıntıyı görüntüle
Asıl sorunuza gelecek olursak, Soundbar ile Warzone oynamak kabul edilebilir bir şey. Aşırı önemli bir şey yok oyunda. Özellikle hardcore oynamıyorsanız. Eğlencesine giriyorsanız. Yok ben rekorlar kırmaya çalışıyorum, öyle dalıyorum böyle uçuyorum kaçıyorum diyorsanız hayır, soundbar ile bir oyun oynanmaz. Bu oyunlar FPS türünde ise asla oynanmaz.