Fps oyunu (Valorant) için en iyi mousepad

v3ys

80+
Reaksiyon skoru
91
Razer deathadder v3 pro alıcam şimdi en iyi mouse pad olarak ne önerirsiniz, kafamda steel series qck+ var

banada mousepad lazım 50₺ lik mouse pad kullanıyom :d

• Beğen
Reaksiyonlar: v3ys
steelseries mousepad leri iyi sanıyordum :D

Razer deathadder v3 pro alıcam şimdi en iyi mouse pad olarak ne önerirsiniz, kafamda steel series qck+ var
Steelseries QCK kullanmış birisi olarak kesinlikle Kingston HyperX Speed mousepadini öneririm. Zamanında çok rekabetçi oyunları oynuyorum diye almıştım artık eskisi kadar oynamıyorum ama çok sert bir bezle silmeme rağmen ve odam çok toz almasına rağmen mousepad hala taş gibi ve mouse üzerinde dans ediyor :D

valla hocam tamamen sana bağlı bu qck tamamen abartılıyor deniyor ama prolar nedense artisan v.s varken bir sürü millete göre iyi mouse pad varken hala ss qck kullanan bir sürü kişi var. sadece ss mouse padde belki erken beyazlama vardır. o kadar ama kullanan çok fazla var. ama zowie nin mouse padi daha çok sanırım

• Beğen
Fiyat performans önerimdir. Geçenlerde aldım, diğer modeli de var fakat bu daha güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeniz sah da artıyorsa tabii ki artisan önerimdir. Cosmic pad almayın. Onlar fps oyunları için değil. Profesyonel e sporcular da söylüyor. Ben attığımı kullanıyorum memnunum. Profesyonel fps oyuncusuyum.

• Beğen
Bütçe 500 tl

Artisan almayı düşünüyorum bi araştıracam

Bütçe 500 TL

Artisan almayı düşünüyorum bi araştıracam
Bütçenizin artisana yeteceğini sanmıyorum. Benim attığımı alın rahatınıza bakın.

Geri