Eminertekin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,563
arkadaşlar minecraft oynuyorum ve 144 hz monitörüm var ve 450fps alıyorum sizce fps yi 144 e sabitliyim mi
tmm sağolSabitleme.
yırtılma olduğu için demedim sadece pc yi yormak istemiyom144 fps üzerinde alıyorsan sabitlemene gerek yok. Çünkü yırtılma olmaz.
Mincecraft ekran kartını okadar yormaz merak etme ama genede faydası olur, ben olsaydım sabitlemezdim o fps göstergesinin yüksek olması insanı mutlu ediyorarkadaşlar minecraft oynuyorum ve 144 hz monitörüm var ve 450fps alıyorum sizce fps yi 144 e sabitliyim mi
haklısın yere bakarken 1000fps falan görmekMincecraft ekran kartını okadar yormaz merak etme ama genede faydası olur, ben olsaydım sabitlemezdim o fps göstergesinin yüksek olması insanı mutlu ediyor
işlemci kullanan bir oyunhaklısın yere bakarken 1000fps falan görmek![]()
Gerek yok mc o kadar yormazhaklısın yere bakarken 1000fps falan görmek![]()
ram i kullanıyor işlemci çoğu zaman %50 - % 60 ram 5gb alıyor bazen 6 ya çıkıyorişlemci kullanan bir oyun
piksel bir oyundan ekran kartı kullanmasını beklemezsin zatenRAM i kullanıyor işlemci çoğu zaman %50 - % 60 RAM 5gb alıyor bazen 6 ya çıkıyor
doğru ama shader pack ve ağır bir texture pack kullanmayı seviyom olmayan ekran kartı ağlıyorpiksel bir oyundan ekran kartı kullanmasını beklemezsin zaten