Neler Yeni

FPS VE PERFORMANS OLARAK Hangi Laptop

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ümit
Dell Gaming G15 5530 G155530013U Intel Core i7-13650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX4060 8GB 140W 15.6 inç Full HD Ubuntu Gaming Laptop
Al kanka bi dua edersin. 13. Nesil i7 140 watt 4060 masaüstü sistemleri aratmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mehmet sunal
Dell Gaming G15 5530 G155530013U Intel Core i7-13650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX4060 8GB 140W 15.6 inç Full HD Ubuntu Gaming Laptop
Al kanka bi dua edersin. 13. Nesil i7 140 watt 4060 masaüstü sistemleri aratmaz.
ben bunun g16 versiyonunu kullanıyorum laptoptan anlayan kişiler için şuan gerçekten rakipsiz ama herkesin kullanıp uğraşabileceği bir cihaz değil değişik limitleri var değişik çözümleri var daha sıkıntısız laptoplar önermek daha doğru olur

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Yakup Bolat
ben bunun g16 versiyonunu kullanıyorum laptoptan anlayan kişiler için şuan gerçekten rakipsiz ama herkesin kullanıp uğraşabileceği bir cihaz değil değişik limitleri var değişik çözümleri var daha sıkıntısız laptoplar önermek daha doğru olur
G15 cihazlar sorunlu hocam G16 versiyonları iyi DELL'de

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ümit
Ben hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama kağıt üstünde bakılınca bundan iyisi yok bu paraya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mehmet sunal
dell g16 nın en büyük eksisi taşınabirliği çok kötü kendisi yaklaşık 2.8kg adaptörüde yaklaşık 2kg neredeyse 5kg taşımanız gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoksa soğutma sistemi olarak ve donanım olarak çok çok iyi fiyatına göre işlemcisi 190 watt çekiyor cinebenchte herhangi bir limitide yok

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ümit
Keşke her şey kağıt üstünde bitse ama öyle olmuyor işte
Vallahi hocam ben bu ürünleri önerirken yorumlara da bakıyorum, ürün yorumlarına baktım memnuniyetsiz kimse yok. onlar başarmışsa bu bu adamda başarır kullanır yani. İşin trajikomik tarafı acer öneriyorsun sorunlu diyorlar Hp öneriyorsun sorunlu diyorlar monster öneriyorsun alınmaz diyorlar ne alınır abi ben çok merak ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mehmet sunal
Vallahi hocam ben bu ürünleri önerirken yorumlara da bakıyorum ürün yorumlarına baktım memnuniyetsiz kimse yok. onlar başarmışsa bu bu adamda başarır kullanır yani. İşin trajikomik tarafı acer öneriyorsun sorunlu diyorlar Hp öneriyorsun sorunlu diyorlar monster öneriyorsun alınmaz diyorlar ne alınır abi ben çok merak ettim.
çünkü para verdiği şeyi eleştiremiyor bizim milletimiz yurt dışı forumları şikayet dolu.Hele ben ilk aldığımda GPU nun 25 watt limiti vardı durduk yere bir anda 25 watt limitleniyordu hiç kimse çözümde bulamıyordu yabancı forumlarda vb. sonradan bıos ile düzelttiler bayadır 0 sorun kullanıyorum ama dediğim gibi bunlarda masaüstü gibi uzun süre yerinden kıpırdatmadan kullanacaksanız alınır dell g serisi

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Yakup Bolat
Vallahi hocam ben bu ürünleri önerirken yorumlara da bakıyorum, ürün yorumlarına baktım memnuniyetsiz kimse yok. onlar başarmışsa bu bu adamda başarır kullanır yani. İşin trajikomik tarafı acer öneriyorsun sorunlu diyorlar Hp öneriyorsun sorunlu diyorlar monster öneriyorsun alınmaz diyorlar ne alınır abi ben çok merak ettim.
Acer Nitro Serileri
Lenovo LOQ Serileri (SRGB OLANLAR)
Lenovo Legion Serileri
Asus Tuf Bazı Serileri
Asus Rog Strix
Victusun 16 SRGB panel olan serileri
DELL G16 Serileri

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadir Doğan
hocam okul için lazım olucak o yüzden dell g düşünmüyorum acer nitro gigabyte ve invictuslardan birini seçmemiz lazım sizin fikriniz nedir?

Top Bottom