kazıkılıvoyvada
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
apex,fortnıte ve warzone gibi fps shooter oyunlarını uzun süreler oynadım sıkıldım battle royale formatındaki oyunları seviyorum öneri lazım
basit oyun istersen blood strike bakabilirsin battle royale değil ama xdefiant bakabilirsinapex,fortnıte ve warzone gibi fps shooter oyunlarını uzun süreler oynadım sıkıldım battle royale formatındaki oyunları seviyorum öneri lazım
Rainbow Six Siege veya biraz daha askeri simülasyon olan Squad'a bakabilirsin.apex,fortnıte ve warzone gibi fps shooter oyunlarını uzun süreler oynadım sıkıldım battle royale formatındaki oyunları seviyorum öneri lazım
rainbowda oynadım hocam squad olabilirRainbow Six Siege veya biraz daha askeri simülasyon olan Squad'a bakabilirsin.
indirim vs. olursa bakarımTam battle royal değil ama Tarkov.
Squad öneririm hocam ama bir süre başta eziyet gibi gelir alışana kadar.Daha düşman görmeden tek yersiniz, teamkill atabilirsiniz kamuflajları ayırma ve map kontrolünü oturtamayıp.Ama sonrasında gayet zevkli ve atmkoferi de güzel bencerainbowda oynadım hocam squad olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
indirim vs. olursa bakarım
eyw hocam bakıcamSquad öneririm hocam ama bir süre başta eziyet gibi gelir alışana kadar.Daha düşman görmeden tek yersiniz, teamkill atabilirsiniz kamuflajları ayırma ve map kontrolünü oturtamayıp.Ama sonrasında gayet zevkli ve atmkoferi de güzel bence
ban biraz daha rekabetin olduğu çok oyunculu oyunlarla ilgileniyorum ama bakarım hocamBağımlılık yapar bak. Tam stress atmalık oyun RAGE 2
Sen hard moda al oyunu sonra gör ne düşmanlar varban biraz daha rekabetin olduğu çok oyunculu oyunlarla ilgileniyorum ama bakarım hocam
anladım hocam bakarım bir ara. öneri için teşekkür ederim.Sen hard moda al oyunu sonra gör ne düşmanlar varSpoiler vermiyim de