Onlıne Oyun Lazım (Free)

Dostar selam cok uzun zamandır cs valo lol fortnıte ghost recon fıvem oynuyorum artık sıktı zaten gunum genelde lolde gecıyo kanser olucam zor dayanıyorum ucretsız fps olur battle royale olur aksıyonlu oyun onerırmmısınız ''call of duty/m.rivals/apex/pubg'' yazmayın hıcbırı benı sarmıyo ayrıca bagımlısı olacagım bırsey lazım boyle oturunca kalkamayacagım hıkayelı olmasın kesınlıkle
Apex, cod falan boş da pubg oyna dene seversin ben de öyle diyordum. başka da oyun kalmıyor adam gibi ucuz olan ETS var tmpde oyna sarar.

warframe hıc sarmaz black desertte mmorpg oda aynı sekılde sarmaz rocket lıgde bellı bır zaman sonra rank atlayamıyorsun kanser oyun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam tıcaret olarak degılde o oyun genel olarak ölmedimi ya
S4 league - warzone- naraka

Dostar selam cok uzun zamandır cs valo lol fortnıte ghost recon fıvem oynuyorum artık sıktı zaten gunum genelde lolde gecıyo kanser olucam zor dayanıyorum ucretsız fps olur battle royale olur aksıyonlu oyun onerırmmısınız ''call of duty/m.rivals/apex/pubg'' yazmayın hıcbırı benı sarmıyo ayrıca bagımlısı olacagım bırsey lazım boyle oturunca kalkamayacagım hıkayelı olmasın kesınlıkle
ınsurgency kesinlikle tavsiye ederim eğer zor ve gerçekçi bi savaş oyunu arıyorsan , naraka bladepointe de mutlaka bakmanı öneririm.

world of warcraft (ücretsiz olan versiyonları var) guildwars2 - delta force- albion online- warframe (bir şans ver derim)

R6

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,420
Üyeler
192,334
Son üye
CasEmir0
Geri