Neler Yeni

Fractal Design Meshify 2 Compact White TG Clear 4 bin tl

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Ahmet Melih Alemdar

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Oğuz Ünlüerler
Küçük kasa. Üste 360 lik radyatör desteği yok. Önden estetik gözüküyor ama gereksiz
Ben gereksiz olduguna katilmiyorum malzeme kalitesi osu busu dizayni mukemmel arkadaslar bilen zaten bilir bu markayi bence alinadabilir. Butce ve zevke bagli. Bende über bisey olmasa almayi dusunebilirdim.

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Ben gereksiz olduguna katilmiyorum malzeme kalitesi osu busu dizayni mukemmel arkadaslar bilen zaten bilir bu markayi bence alinadabilir. Butce ve zevke bagli. Bende über bisey olmasa almayi dusunebilirdim.
Kasa alırken insanlar sadece gösterişe bakmıyor.Hava akışı, 360 mm radyatör desteği vb.
Ilk pc topladigimda Corsair Specs Delta diye bi kasa aldım çok şık diye. Uste 240 lik dahi sığdıramadım. Malzeme kaliteli olabilir, lafım yok. Youtube a Tr Bilgisayar yaz. Adamların kasa tanıtımına bir bak istersen. Adam kasanın tepesine çıkıyor :) Ha bu arada Zoko Amiral bile bundan daha işlevli.
Ha kalite dersen şahsen bunu almak yerine Lian Li Lancool 216 alırım. Lian Li dandik değildir heralde. Deepcool CG580 Akvaryum Kasa 2600 TL. 4 tane fan alıp canavar gibi kullanırsın. Raijintek Ponos Ultra alırsın.
Şu an kullandığım Dark Maxima V30. Yayla gibi kasa. Dediğim kasaların bundan geri kalır yanı yok.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Kasa alırken insanlar sadece gösterişe bakmıyor.Hava akışı, 360 mm radyatör desteği vb.
Ilk pc topladigimda Corsair Specs Delta diye bi kasa aldım çok şık diye. Uste 240 lik dahi sığdıramadım. Malzeme kaliteli olabilir, lafım yok. Youtube a Tr Bilgisayar yaz. Adamların kasa tanıtımına bir bak istersen. Adam kasanın tepesine çıkıyor :) Ha bu arada Zoko Amiral bile bundan daha işlevli.
Ha kalite dersen şahsen bunu almak yerine Lian Li Lancool 216 alırım. Lian Li dandik değildir heralde. Deepcool CG580 Akvaryum Kasa 2600 TL. 4 tane fan alıp canavar gibi kullanırsın. Raijintek Ponos Ultra alırsın.
Şu an kullandığım Dark Maxima V30. Yayla gibi kasa. Dediğim kasaların bundan geri kalır yanı yok.
Hava Akışı açısından kocaman kasalar yerine Küçük kasa daha avantajlı olabiliyor 360 takmayan adam alsin kullansin Güzel fiyati var

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Ahmet Melih Alemdar

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
nk
Beyaz kasanın için niye siyah ya

kenanbal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kenan Bayram
MicroAtx anakart için asus prime ap201. Beni emekli edecek bu kasa. Alın aldırın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Murat Yurtseven
Hava akışı için alta da iki fan takılırsa püfür püfür olur bence. Hava soğutma kullananlar için güzel tasarım. Marka zaten üst seviyede bir kalite sunuyor. ıvır zıvır RGB ile göz boyama yerine işini yapan firmalardan. Yalnız usb videoda 3.1 demiş ama sayfada 3.2 yazıyor oradan emin olamadım.

oguz-han

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzhan D
İlle de beyaz olacak demeyenler için bu daha mantıklı
link

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Oğuz Ünlüerler
Malzeme kalitesi hava akisi her sey harika. Estetik olarak da cok guzel. Ben kendimce cok begeniyorum markayi. İsteyenler gamers nexus'tan da bakabilir onlarin test metodolojileri cok iyi. Bu paraya da deger nacizane gorusum. Ancak 360 uste almak istemeyenler dusunebilir tabii ki. İlla asiri buyuk kasa almak istemeyenler de olabilir. Herkes tabii kendine uygun sekilde alacaktir.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Sercan SAYİT
Fractal epey eski bir markadır, ürünleri çok kalitelidir ama ben artık bu devirde PZ/BTF anakartlar için uygun kasalardan başkasını tercih etmezdim.

Top Bottom