Neler Yeni

Fractal Design Pop XL Air RGB Kasa 4.199 ₺

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Noo Name
Hocam zayıf derken type c dışında bir eksiği yok aslına bakarsanız. 4000 ₺ ye f/p olmayan özelliği nedir acaba?

Not : 1 adet çektim az önce ona göre hareket edeyim :) ama bu kasa incelemelerde filan herkes çok övmüş.
Hocam ürünü eksik özellik ya da kalitesizliğinden dolayı eleştirmiyorum. Büyük ve ürün desteği açısından çok iyi kasa. Fiyatından dolayı eleştiriyorum. Alınabilir bir ürün ama bu fiyatlarda muadili olup aynı özellikli ve type-C portu olan kasalarda da mevcut. @Silver Stone'un dediği gibi Deepcool CK560 ile hemen hemen aynı özellikteler ama arada 1000 TL var.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Tayfun Balım
Hocam zayıf derken type c dışında bir eksiği yok aslına bakarsanız. 4000 ₺ ye f/p olmayan özelliği nedir acaba?

Not : 1 adet çektim az önce ona göre hareket edeyim :) ama bu kasa incelemelerde filan herkes çok övmüş.
Hocam kasayı beğenerek almışsınız hayırlı uğurlu olsun. Ben de ck560 wh alırken daha ucuza zoko önermişlerdi, malzeme kalitesini ve tasarımını beğendiğim için deepcool almıştım. Fractal desing kasalar gerçekten çok kaliteli oluyor. Type c problem değilse 4000 tl için çok düşünmeye gerek yok.

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
MURAT GÜLLÜ
Hocam ürünü eksik özellik ya da kalitesizliğinden dolayı eleştirmiyorum. Büyük ve ürün desteği açısından çok iyi kasa. Fiyatından dolayı eleştiriyorum. Alınabilir bir ürün ama bu fiyatlarda muadili olup aynı özellikli ve type-C portu olan kasalarda da mevcut. @Silver Stone'un dediği gibi Deepcool CK560 ile hemen hemen aynı özellikteler ama arada 1000 TL var.

Malzeme kalitesinde fark yokmudur sizce? Fractal Design şu an en iyi kasa üreticilerinden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kasayı beğenerek almışsınız hayırlı uğurlu olsun. Ben de ck560 wh alırken daha ucuza zoko önermişlerdi, malzeme kalitesini ve tasarımını beğendiğim için deepcool almıştım. Fractal desing kasalar gerçekten çok kaliteli oluyor. Type c problem değilse 4000 tl için çok düşünmeye gerek yok.
Deepcol olanın dijital olanı hoşuma gitmişti benimde ama fiyat yüksek. Malzeme kalitesi nasıl hocam?

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Tayfun Balım
Malzeme kalitesinde fark yokmudur sizce? Fractal Design şu an en iyi kasa üreticilerinden.
Deepcool ck560 esnetilmiş çelik malzeme+temperli camla geliyor. Ön tarafta 12cmx3 ARGB Arkada 14cmx1 fanla geliyor. Kasanın boş hali 8 kg. Ortalama mid tower kasalar 5-6 kg.

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Noo Name
Fractal daha kaliteli malzeme yapısına sahip. Deepcool esnetilmiş çelik, Fractal katı çelik ile geliyor. Ama bu Deepcool alınmaz anlamına gelmiyor. Ben olsam ikisi arasında kesinlikle Deepcool CK560 modelini seçerim. Fiyat farkı fazla ve malzeme kalitesi farkı o kadar etmez. Zaten sabit bir duracak bir ürün. Üstüne çıkmaz iseniz hiç bir şey olmaz :D Fractal biraz ismini parayla satıyor bu aralar...

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Tayfun Balım
Fractal daha kaliteli malzeme yapısına sahip. Deepcool esnetilmiş çelik, Fractal katı çelik ile geliyor. Ama bu Deepcool alınmaz anlamına gelmiyor. Ben olsam ikisi arasında kesinlikle Deepcool CK560 modelini seçerim. Fiyat farkı fazla ve malzeme kalitesi farkı o kadar etmez. Zaten sabit bir duracak bir ürün. Üstüne çıkmaz iseniz hiç bir şey olmaz :D Fractal biraz ismini parayla satıyor bu aralar...
Hocam frisby marka kasa bile kullandım zamanında, dediğiniz gibi üzerinde tepinilmedeği sürece yamulacak kırılacak parçalar değiller. Biraz da görüntüye kanıyoruz gibi geliyor. Çok kötü modelleri hariç tutarsak çoğu kasanın performansı birbirine yakın oluyor.

hayriye

80+ Bronze
kasa dediğin kısa tombul olur :D cidden hilkat garibesine benziyor bu Fractal
Hava akışı iyi diyenler tam neye göre diyor ki güzel fan taktığımız her kasanın hava akışı iyi değil mi zaten 12cm fan en fazla nasıl bir hava akışı sunabilir ki
IMG_4436.jpeg

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Noo Name

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
MURAT GÜLLÜ
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CH1H...41B9FJK9XKG3K78KF&starsLeft=1&skipTwisterOG=1 Ne bileyim daha mantıklı gibi. Lancool 3 de daha iyi sanırım bilemedim size kalmış ama 12cm fan yerine göre yetersiz kalıyor ve çok fark var bence 12 ile arasında. Kaliteli kasayı da yıllardır anlayamadım gitti
Liancool 3 çok güzel kasa ama fiyatlara arasında baya fark var. Bu arada ilettiğiniz ürünü takip ediyordum ama istediğim fiyat seviyesine gelmedi. Yoksa o üründe planlarım arasındaydı.

Fiyatına göre çok iyi. 4x140 MM fan ile donatılmış.

FSP CUT592 Huan kardeşim incelemiş :D
Evet bu kasa ile ilgili bütün incelemeler izledim. Kasa güzel gerçekten fakat genelde malzeme kalitesine ortalama demişler.

Bu arada beyaz çektim ama beyaz kasa kullanan varmı acaba? Bir sorunu oluyormu.

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Noo Name
kasa dediğin kısa tombul olur :D cidden hilkat garibesine benziyor bu Fractal
Hava akışı iyi diyenler tam neye göre diyor ki güzel fan taktığımız her kasanın hava akışı iyi değil mi zaten 12cm fan en fazla nasıl bir hava akışı sunabilir ki
Alıntıyı görüntüle

Kral aşağıda ne büyük ne küçük taş gibi kasa. :D

240 MM soğutucu desteği kullanıcıların %90'ı için yeterlidir. Bana göre kasa 3 kuruş fazla olsun NZXT olsun 😁

Ekler

• NZXT H5 Flow.jpg
    NZXT H5 Flow.jpg
    101 KB · Hit: 14

hayriye

80+ Bronze
Liancool 3 çok güzel kasa ama fiyatlara arasında baya fark var. Bu arada ilettiğiniz ürünü takip ediyordum ama istediğim fiyat seviyesine gelmedi. Yoksa o üründe planlarım arasındaydı.
Gaming gecelerinde beşe iniyor tabi arada ne olursa olsun %20 fiyat farkı var nereden baksan 500gb ssd parası. Benim arkadaş almıştı çok kaliteli diyor ama yukarıdaki muhabbeti dönen konuya geliyoruz vurmadıkça etmedikçe çok da önemli değil. Bir de o ürünü niye beğenmediniz ki tam olarak 3800 çok ama Fractal yerine sırf fan boyutundan tercih edilebilir ben anlamıyorum tabi aranın şeyi.

Sonuç olarak custom bir sıvı soğutma yapmayacaksanız Fractal boşa masraf gibi alan geniş gibi duruyor çünkü fanlar ufacık :D

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
MURAT GÜLLÜ
Gaming gecelerinde beşe iniyor tabi arada ne olursa olsun %20 fiyat farkı var nereden baksan 500gb ssd parası. Benim arkadaş almıştı çok kaliteli diyor ama yukarıdaki muhabbeti dönen konuya geliyoruz vurmadıkça etmedikçe çok da önemli değil. Bir de o ürünü niye beğenmediniz ki tam olarak 3800 çok ama Fractal yerine sırf fan boyutundan tercih edilebilir ben anlamıyorum tabi aranın şeyi.

Sonuç olarak custom bir sıvı soğutma yapmayacaksanız Fractal boşa masraf gibi alan geniş gibi duruyor çünkü fanlar ufacık :D
Evet 2 gün önce dediğiniz fiyattı fakat karta taksit yapmak istendiğinde fiyat 6800 leri buluyordu. Aslında tek beğenmediğim yanı ayaklarıydı ama bu üründe iyi bir indirim olunca alma gereği duydum sanırım :)

Top Bottom