Neler Yeni

Fractal Design Pop XL Air RGB Kasa 4.199 ₺

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mert Uysal
kasa dediğin kısa tombul olur :D cidden hilkat garibesine benziyor bu Fractal
Hava akışı iyi diyenler tam neye göre diyor ki güzel fan taktığımız her kasanın hava akışı iyi değil mi zaten 12cm fan en fazla nasıl bir hava akışı sunabilir ki
Alıntıyı görüntüle

12 cm bir fan ne kadar hava akisi verebilir diye birsey yok hocam 12cm fanli bir fan 30cfm de verebilir 100cfm havada basabilir fan kalite olarak degisir bu durum

hayriye

80+ Bronze
Evet 2 gün önce dediğiniz fiyattı fakat karta taksit yapmak istendiğinde fiyat 6800 leri buluyordu. Aslında tek beğenmediğim yanı ayaklarıydı ama bu üründe iyi bir indirim olunca alma gereği duydum sanırım :)
Hocam peşin fiyata üç taksit var indirimden dolayı büyük ihtimalle ödeme ekranında düşüyor olabilir başka sitelerde böyleydi ama 4e de 3 taksit veriyor yanlışlık olabilir mi sizde
IMG_4470.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

12 cm bir fan ne kadar hava akisi verebilir diye birsey yok hocam 12cm fanli bir fan 30cfm de verebilir 100cfm havada basabilir fan kalite olarak degisir bu durum
Doğru çok fazla etken var

Ekler

• IMG_4469.png
    IMG_4469.png
    166.5 KB · Hit: 12
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
MURAT GÜLLÜ
Hocam peşin fiyata üç taksit var indirimden dolayı büyük ihtimalle ödeme ekranında düşüyor olabilir başka sitelerde böyleydi ama 4e de 3 taksit veriyor yanlışlık olabilir mi sizde
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru çok fazla etken var

Ben incehesap için söylemiştim. Belirttiğim kasayı hepsiburada.com üzerinden vade farksız 9 taksitle aldım. , Amazonda 3 taksit yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
MURAT GÜLLÜ
Bu arada sizce siyah mı beyaz mı daha güzel duruyor? Tek aklıma takılan şey bu oldu.

Son düzenleme:

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Noo Name
Bu kasa yerine Nzxt H7 FLOW(2024) önerirmiydiniz peki?

NZXT H7 Flow 2024 serisi üst düzey kasalardan birisi. Bütçe varsa ve gösterişe önem veriyorsanız kesinlikle öneririm. NZXT malzeme kalitesini en üst seviye de kullanan firmalardan birisi. Bana göre Fractal markasından daha iyi. Fractal ile fiyat farkı 2000 TL. Gösteriş harici pek farkı yok denebilir. Deepcool CK560 alın ve aradan çıkın bana göre. NZXT ve Deepcool arasındaki 3000 TL fiyat farkı ile performansı arttıracak donanıma yönelin.

Örnek: Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
MURAT GÜLLÜ
NZXT H7 Flow 2024 serisi üst düzey kasalardan birisi. Bütçe varsa ve gösterişe önem veriyorsanız kesinlikle öneririm. NZXT malzeme kalitesini en üst seviye de kullanan firmalardan birisi. Bana göre Fractal markasından daha iyi. Fractal ile fiyat farkı 2000 TL. Gösteriş harici pek farkı yok denebilir. Deepcool CK560 alın ve aradan çıkın bana göre. NZXT ve Deepcool arasındaki 3000 TL fiyat farkı ile performansı arttıracak donanıma yönelin.

Örnek: Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD

Haklısınız hocam nzxt fiyat olarak 2000 tl daha yüksek. Bu arada anakartım 4x4 desteklemiyor ve şu an kioxia plus ssd mevcut.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ahmet İhsan Bozacı

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Sercan SAYİT
Üstte 420mm radyatör desteği olsa kimse type-c var yok düşünmeden alırdı bu kasayı. 15 sene önce kadar Fractal kasalar mini mini çok tatlı kasa modelleri ile çok ilgimi çekiyordu, yurtdışından da rahatlıkla alabiliyorduk vergi falan yok diye. Şimdi resmi olarak geldi de benim hevesim kaçtı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
MURAT GÜLLÜ
Üstte 420mm radyatör desteği olsa kimse type-c var yok düşünmeden alırdı bu kasayı. 15 sene önce kadar Fractal kasalar mini mini çok tatlı kasa modelleri ile çok ilgimi çekiyordu, yurtdışından da rahatlıkla alabiliyorduk vergi falan yok diye. Şimdi resmi olarak geldi de benim hevesim kaçtı.

Zaten neye ulaşabilsek kıymetsizleşiyor hocam.

Top Bottom