Yardım Frame gen açınca oyunlar çöküyor

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar sorun başklıkta da belirttiğim gibi oyun fark etmeksizin Herhangi bir oyunda dlss veya fsr frame gen açtığım zaman oyun direkt çöküyor ve problemin ekran kartı ile ilgili olduğu yazıyor son 2 3 gündür oyunlarda bu tarz hatalar vermeye başladı bi çözümü var mıdır yardımcı olabilir misiniz

Ekran kartı : Rtx 4080 Super

Merhabalar sorun başklıkta da belirttiğim gibi oyun fark etmeksizin Herhangi bir oyunda dlss veya fsr frame gen açtığım zaman oyun direkt çöküyor ve problemin ekran kartı ile ilgili olduğu yazıyor son 2 3 gündür oyunlarda bu tarz hatalar vermeye başladı bi çözümü var mıdır yardımcı olabilir misiniz

Driver güncel mi bi kontrol edebilir misin? Güncelse de belki son sürümde sıkıntı vardır bi önceki sürüme geçmeyi deneyin .Bir de hangi oyun da oluyor bu

O zaman dlss teknolojisi var, fsr yok.
En son sürücü mü kurulu?
fsrda var fsr her ekran kartına var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başka bir driver ile denermisiniz

Bende de benzerr bir problem var. 4070 SUPER kartim. Mesela oyunu yeni indirdigimde aciyorum basta hicbir ayar yapilmamis oldugu icin oyun aciliyor. Ayarlardan FG-DLSS vesaire aciyorum ve oynuyorum problemsiz sekilde ancak oyunu kapatip ikinci kez girmek istedigimde, yani FG-DLSS ayarlari kaydedilmisken girdigimde oyun acilirken mavi ekran yiyorum. DDU ile silip yeniden suruculeri yukledim ama olmadi. Her oyunda olmuyor ama bazi oyunlarda oluyor maalesef.

O zaman dlss teknolojisi var, fsr yok.
En son sürücü mü kurulu?
en son sürücü kurulu evet

Driver güncel mi bi kontrol edebilir misin? Güncelse de belki son sürümde sıkıntı vardır bi önceki sürüme geçmeyi deneyin .Bir de hangi oyun da oluyor bu
eski driver ı kurduğumda aynı problemi verdi cyberpunk ve Indiana Jones sorunsuz çalışıyo god of war ragnarok ,forza 5 ,spiderman , dying light 2 , last of us bu oyunlarda çöküyor

Son düzenleme:

FSR dene çökmüyorsa nivida drivreri sorun listesine 1 tane daha eklenir :kekw:

gerçi FSR da yazmışsınız driver güncelleyin diyeceğim bu sefer daha çok sorun yaşarsınız XeSS deneyin varsa.

en son sürücü kurulu evet

eski driver ı kurduğumda aynı problemi verdi cyberpunk ve Indiana Jones sorunsuz çalışıyo god of war ragnarok ,forza 5 ,spiderman , dying light 2 , last of us bu oyunlarda çöküyor
4K'da mı oynuyorsunuz?

Hocam bende de oluyordu olayı çözdüm. 566.36 sürüm driveri indirin. 572 ile başlayan driverlar 4000 serisinde çökmeye sebep oluyor.

İlk olarak DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın.

Ardindan NvCleanstall ile 566.36 sürücüne geri dönün. 566.36 5000 serisi için çıkan ilk sürücünden önceki sürüm.

Ben bu şekilde 4070 super de çözdüm.

Hocam bende de oluyordu olayı çözdüm. 566.36 sürüm driveri indirin. 572 ile başlayan driverlar 4000 serisinde çökmeye sebep oluyor.

İlk olarak DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın.

Ardindan NvCleanstall ile 566.36 sürücüne geri dönün. 566.36 5000 serisi için çıkan ilk sürücünden önceki sürüm.

Ben bu şekilde 4070 super de çözdüm.
dedğinizi denedim hocam fark etmedi oyunlar tekrardan çöküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,278
Üyeler
174,339
Son üye
BARQNx
Geri