Sadettin Saran
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 34,471
Başlıkta niye skor yazmıyor 

12 yaş gs trollerinin dikkati çekmek istememişlerdir başlığa yazsa şu şekil bişey olur;Başlıkta niye skor yazmıyor![]()
ben de onu bekledim ya hahahaytKeyiflendik 6-1 olsaydıda uğurcanın kafaya plakayı yazıp gönderselerdi
Çöp kovası daha yararlı. Üzülüyorum size la tabi benim tuttuğum takım da balon olsa ben de sinirlenirdim.
Yaşanan bu sonuç takımın bu kısa sürede birbirine uyum sağlayamamasından, disiplinsizlikten ve bu disiplinsizliğin sebebi olan ciddiyetsizlikten oldu. Sıkı antrenmanlar yok sıkı hoca yok sürekli taviz veriyor normal olarak böyle bir sonuç çıkar. Osimhen boşuna sürekli olarak takıma sitem etmiyor bi bildiği vardı. Muhtemelen osimhen de gitmek ister yakında.
Şampiyonluk liginde oynadı diye de Trabzon’a 3milyon Euro yine verecek şaka gibi yarı oshimen parasına şu kovayı aldılar ya helal olsun
live maçında yazar o dert değilben de onu bekledim ya hahahayt
o kadar kaleci vardı donnaruma citye 30 civarına gittiŞampiyonluk liginde oynadı diye de Trabzon’a 3milyon Euro yine verecek şaka gibi yarı oshimen parasına şu kovayı aldılar ya helal olsun