Fransa Milli Takımı Hakkında Konuşalım

Paigo

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
11
Merhabalar Fransa milli takımında bildiğiniz üzere aşırı derecede sömürge futbolcular var bende bunu merak edip araştırmak istedim, ayrıca bu konu hakkında konuşabiliriz.

İlk olarak Fransa milli takımında oynayan oyunculara bir göz atalım;
Olivier Giroud
Karim Benzama
Kylian Mbappe
Griezmann
Dembele
Coman
Pogba
Kante
Pavard
Lloris
Umtiti
(bu yazdığım futbolcular şuan aktif olarak milli takım formasını giymiyor olabilir, ben en az 1 kere forma giymiş kaliteli topçuları seçtim. Ayrıca kadro tamamen karışıktır belirli mevkilere göre sıralamadım)

Yukarda yazmış olduğum futbolcuların aslen nereli olduğuna bakıyorum;

Olivier Giroud
Kylian Mbappe
Coman
Pavard
Lloris

Evet aslen nereli olduklarına baktım ve gerçekten has Fransız olan bu kadar futbolcu var? (Bir kaç bilgi yanlışı ne olabilir) Ne düşünüyorsunuz? O kadar övüp biteremediğimiz Fransa'nın sömürgesiz hali ortada.

Merhabalar Fransa milli takımında bildiğiniz üzere aşırı derecede sömürge futbolcular var bende bunu merak edip araştırmak istedim, ayrıca bu konu hakkında konuşabiliriz.

Olivier Giroud
Karim Benzama
Kylian Mbappe
Griezmann
Dembele
Coman
Pogba
Kante
Pavard
Lloris
Umtiti
(bu yazdığım futbolcular şuan aktif olarak milli takım formasını giymiyor olabilir, ben en az 1 kere forma giymiş kaliteli topçuları seçtim. Ayrıca kadro tamamen karışıktır belirli mevkilere göre sıralamadım)

Olivier Giroud
Kylian Mbappe
Coman
Pavard
Lloris

Evet aslen nereli olduklarına baktım ve gerçekten has Fransız olan bu kadar futbolcu var? (Bir kaç bilgi yanlışı ne olabilir) Ne düşünüyorsunuz? O kadar övüp biteremediğimiz Fransa'nın sömürgesiz hali ortada.
Hocam ben bir şey anlamadım. Sömürgeciliğinden mi bahsedeceğiz şimdi ?

Olivier Giroud
Karim Benzama
Kylian Mbappe
Griezmann
Dembele
Coman
Pogba
Kante
Pavard
Lloris
Umtiti

Olivier Giroud
Kylian Mbappe
Coman
Pavard
Lloris

Evet katılıyorum malesef fransa sömütgecilikte bence ingilizlerden beter.
Halen diğer ülkelerden sömürüyorlar bunu ise bir vergi adı alında yapıyorlar.
Yeteneği olanları alıp kendileri kullanıyorlar.

Aynı fırsatı bulsak osmanlı zamanı, o kadrolar bizde olacaktı belki fransızlar aynı şeyi düşünecekti bizde gurur duyacaktık olay bu kadar basit.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,604
Üyeler
195,675
Son üye
QUASAR1
Geri