Einstein
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,399
Attığım videoyu izleyip denermisin birde.Bios bu şekilde hocam ben vmd ya da secure boot görmedim bilmiyorum yani çözebilecek olan varsa çok sevinirim
Attığım videoyu izleyip denermisin birde.Bios bu şekilde hocam ben vmd ya da secure boot görmedim bilmiyorum yani çözebilecek olan varsa çok sevinirim
hocam denedim ama olmadı gpt zatenşimdi problemini çözüyoruz.
windows yükleme ekranında sürücü seçme yerindeyken shift+f10 yap
diskpart
list disk
select disk 0
clean
convert gpt
create partition primary
format fs = ntfs quick
assing
bu yazdıklarımı yap sonra exit yazarak çıkış yap
yükleme ekranından geri tuşuna bas geriye gidince ileri tuşuna bas. diskin listelenecektir. ayriyeten format usb'ni de GPT olarak yapman lazım
bilgisyarcıyı aradım 12. 13. nesil i7 işlemciler de ilk kurulumda ssdyi görmüyor hallederiz 400 tl dedi amahocam denedim ama olmadı gpt zaten
cmd ekranında yazdıklarımın hepsini tamamladı mıhocam denedim ama olmadı gpt zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilgisyarcıyı aradım 12. 13. nesil i7 işlemciler de ilk kurulumda ssdyi görmüyor hallederiz 400 tl dedi ama
hocam vmd ile ilgili diyorlarcmd ekranında yazdıklarımın hepsini tamamladı mı
diskpart
list disk
select disk 0
clean
convert gpt
format fs = ntfs quick
create partition primary
assing
sıralamayı bir de bu şekilde yapıp dener misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
list disk dediğimizde diski görüyorsan disk ile ilgili bir problem yoktur demektir. Sadece bu diski başlatmak gerekiyor. yükardaki olmazsa bir de bunu dene nerde takılığını da görmem lazım komutları uyguladıktan sonra buraya resim atabilir misin
diskpart
list disk
select disk 0
list partition
select partition 1
active
list disk dediğinde diski görebiliyorsan vmd ile ilgili değil. vmd ile ilgili olsaydı list disk dediğinde diski hiç göremezdinhocam vmd ile ilgili diyorlar
disk geliyor kaç gb olduğu görünüyorlist disk dediğinde diski görebiliyorsan vmd ile ilgili değil. vmd ile ilgili olsaydı list disk dediğinde diski hiç göremezdin
diskpartdisk geliyor kaç gb olduğu görünüyor
Hocam attığım videoyu izledinmi vmd ile alakalı o olay.disk geliyor kaç gb olduğu görünüyor
Hocam attığım videoyu izledinmi vmd ile alakalı o olay.
931disk geliyor kaç gb olduğu görünüyor