Neler Yeni

Freelance nasıl çalışılır?

neunion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Can
Freelance için hangi konuda iş yapmamı önerirsiniz? Grafik mi Web yazılımı mı? Hangisi daha kolay?

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İki işi bildiğin sürece iki meslekten de para kazanırsın. Yazılımdan kazanma olasılığın kısa vadede daha yüksek. Kısa vadeden kastım minimum bir sene. Direkt para kazanmak istiyorsan hiç girişme. Hiçbir işte kolay para yoktur. Ayrıca bu meslekler para odaklı girişilecek meslekler değil.

neunion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki işi bildiğin sürece iki meslekten de para kazanırsın. Yazılımdan kazanma olasılığın kısa vadede daha yüksek. Kısa vadeden kastım minimum bir sene. Direkt para kazanmak istiyorsan hiç girişme. Hiçbir işte kolay para yoktur. Ayrıca bu meslekler para odaklı girişilecek meslekler değil.
Grafik tasarım tavsiye eder misin?

neunion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Can
Arkadaşlar bu meslekler para kazanmak için var zaten. Para kazanmayacaksam yapmamın ne anlamı var? Taş mı yesin evde adam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

talep çok, arz daha çok ve portfolyo olmadan zor
portfolyo derken ne kast ettiniz?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Grafik tasarım tavsiye eder misin?
Kendim freelance grafik tasarımcıyım. Şu an yurtdışı çalışıyorum. Dürüst olayım TRde işin zor. PS bilen herkes grafikerim diye iş arıyor çünkü. Hala 50-100 liralık iş yapanlar bile var şu devirde (öğrencileri bu konuya dahil etmiyorum). İçinde istek yoksa kolay kolay para kazanamazsın. Şu an bile TRde ortalama grafikerlere asgari teklif ediliyor. Altyapını güçlendirmeden daha çok para kazanman zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,210
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom