Fazla bir şey beklemeden başlarsan belki 2 3 bir şey alabilirsin.Çok iyi kullanana kadar öğrenip sonra başlarsan "belki".Yeni PC yi alınca ekipman figür ve PC taksitleri gibi şeyleri ödemek için logo tasarımı yapmayı düşünüyorum.
Şuan PC kötü olduğu için photoshop kullanamıyorum.
Zaten fazla bir şey beklemiyorum ilanlarını ilk başta 10-20tl ye koycam sadece para biriktirmek için yapmayı düşünüyorumFazla bir şey beklemeden başlarsan belki 2 3 bir şey alabilirsin.Çok iyi kullanana kadar öğrenip sonra başlarsan "belki".
photoshop seviyeni bilmiyorum ama 10-20 liraya yapılacak işler değil bu işler. Emeğini satıyorsun sonuç olarak güzel şeyler yapabiliyorsan çok daha güzel fiyatlara satabilirsin.Zaten fazla bir şey beklemiyorum ilanlarını ilk başta 10-20tl ye koycam sadece para biriktirmek için yapmayı düşünüyorum
bildiğim şeyler kesmeyi boyamayı biliyorum usta walpaperlar yapamıyorumphotoshop seviyeni bilmiyorum ama 10-20 liraya yapılacak işler değil bu işler. Emeğini satıyorsun sonuç olarak güzel şeyler yapabiliyorsan çok daha güzel fiyatlara satabilirsin.
peki pc de çizim yapabileceğim bir program önerirmisinDostum çizer olarak söyleyeyim. Neredeyse imkansız. Bunu umudunu kırmak için söylemiyorum ama düşük fiyattan çalışan yüzlerce kişi var sen gibi düşünen. Maalesef her şey düşünüldüğü gibi kolay olmuyor. Ben 3 yıldır profesyonel olarak çalışıyorum ancak öyle. Logo da zaten photoshoptan yapılmaz. Dersin ki gerçekten istiyorum güzelce işi öğrenip kaliteli içerik çıkarabilirsen emeğin neyse onu alırsın. Ne yaparsan yap düşük fiyattan çalışmayı düşünme. Getirisinden çok götürüsü olur sana.
Kesinlikle katılıyorum.Dostum çizer olarak söyleyeyim. Neredeyse imkansız. Bunu umudunu kırmak için söylemiyorum ama düşük fiyattan çalışan yüzlerce kişi var sen gibi düşünen. Maalesef her şey düşünüldüğü gibi kolay olmuyor. Ben 3 yıldır profesyonel olarak çalışıyorum ancak öyle. Logo da zaten photoshoptan yapılmaz. Dersin ki gerçekten istiyorum güzelce işi öğrenip kaliteli içerik çıkarabilirsen emeğin neyse onu alırsın. Ne yaparsan yap düşük fiyattan çalışmayı düşünme. Getirisinden çok götürüsü olur sana.
Çizim yapmak için Krita isimli ücretsiz bir program var onu kullanabilirsin. Photoshop'a da benzer zaten. Logo işini düşünürsen vektörel çizimler için Adobe Illüstratör öneririm. O daha çok profesyonel işler için ve ücretli. Muadili ücretsiz "inkscape" var. Onu tercih edebilirsin.bildiğim şeyler kesmeyi boyamayı biliyorum usta walpaperlar yapamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki PC de çizim yapabileceğim bir program önerirmisin
Merakın varsa illustrator öğrenip çok güzel işler yapabilirsin. Yapan arkadaşlarım var.Çizim yapmak için Krita isimli ücretsiz bir program var onu kullanabilirsin. Photoshop'a da benzer zaten. Logo işini düşünürsen vektörel çizimler için Adobe Illüstratör öneririm. O daha çok profesyonel işler için ve ücretli. Muadili ücretsiz "inkscape" var. Onu tercih edebilirsin.
krita nın sitesine girdim ücretli yazıyor link atabilirmisinÇizim yapmak için Krita isimli ücretsiz bir program var onu kullanabilirsin. Photoshop'a da benzer zaten. Logo işini düşünürsen vektörel çizimler için Adobe Illüstratör öneririm. O daha çok profesyonel işler için ve ücretli. Muadili ücretsiz "inkscape" var. Onu tercih edebilirsin.
Photoshop illustirator ustaaaaa başka yolu yooooook.bildiğim şeyler kesmeyi boyamayı biliyorum usta walpaperlar yapamıyorum
peki PC de çizim yapabileceğim bir program önerirmisin
O programlarla hiçbir şey yapamazsınnn. Umudunu kırıyorum biliyorum ama böyle. Üst düzey photoshop öğreneceksin öyle yapacaksın. Para kazanmak o kadar kolay değil. Çok fazla ucuza çalışan var.krita nın sitesine girdim ücretli yazıyor link atabilirmisin
kaç tl ve sistem gereksinimi ney 4gb ramim varPhotoshop illustirator ustaaaaa başka yolu yooooook.
O programlarla hiçbir şey yapamazsınnn. Umudunu kırıyorum biliyorum ama böyle. Üst düzey photoshop öğreneceksin öyle yapacaksın. Para kazanmak o kadar kolay değil. Çok fazla ucuza çalışan var.