Neler Yeni

Freelancer sitelerde logo yaparak ne kadar kazanırım

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yeni PC yi alınca ekipman figür ve PC taksitleri gibi şeyleri ödemek için logo tasarımı yapmayı düşünüyorum.
Şuan PC kötü olduğu için photoshop kullanamıyorum.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Yeni PC yi alınca ekipman figür ve PC taksitleri gibi şeyleri ödemek için logo tasarımı yapmayı düşünüyorum.
Şuan PC kötü olduğu için photoshop kullanamıyorum.
Fazla bir şey beklemeden başlarsan belki 2 3 bir şey alabilirsin.Çok iyi kullanana kadar öğrenip sonra başlarsan "belki".

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fazla bir şey beklemeden başlarsan belki 2 3 bir şey alabilirsin.Çok iyi kullanana kadar öğrenip sonra başlarsan "belki".
Zaten fazla bir şey beklemiyorum ilanlarını ilk başta 10-20tl ye koycam sadece para biriktirmek için yapmayı düşünüyorum

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Zaten fazla bir şey beklemiyorum ilanlarını ilk başta 10-20tl ye koycam sadece para biriktirmek için yapmayı düşünüyorum
photoshop seviyeni bilmiyorum ama 10-20 liraya yapılacak işler değil bu işler. Emeğini satıyorsun sonuç olarak güzel şeyler yapabiliyorsan çok daha güzel fiyatlara satabilirsin.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum çizer olarak söyleyeyim. Neredeyse imkansız. Bunu umudunu kırmak için söylemiyorum ama düşük fiyattan çalışan yüzlerce kişi var sen gibi düşünen. Maalesef her şey düşünüldüğü gibi kolay olmuyor. Ben 3 yıldır profesyonel olarak çalışıyorum ancak öyle. Logo da zaten photoshoptan yapılmaz. Dersin ki gerçekten istiyorum güzelce işi öğrenip kaliteli içerik çıkarabilirsen emeğin neyse onu alırsın. Ne yaparsan yap düşük fiyattan çalışmayı düşünme. Getirisinden çok götürüsü olur sana.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
photoshop seviyeni bilmiyorum ama 10-20 liraya yapılacak işler değil bu işler. Emeğini satıyorsun sonuç olarak güzel şeyler yapabiliyorsan çok daha güzel fiyatlara satabilirsin.
bildiğim şeyler kesmeyi boyamayı biliyorum usta walpaperlar yapamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum çizer olarak söyleyeyim. Neredeyse imkansız. Bunu umudunu kırmak için söylemiyorum ama düşük fiyattan çalışan yüzlerce kişi var sen gibi düşünen. Maalesef her şey düşünüldüğü gibi kolay olmuyor. Ben 3 yıldır profesyonel olarak çalışıyorum ancak öyle. Logo da zaten photoshoptan yapılmaz. Dersin ki gerçekten istiyorum güzelce işi öğrenip kaliteli içerik çıkarabilirsen emeğin neyse onu alırsın. Ne yaparsan yap düşük fiyattan çalışmayı düşünme. Getirisinden çok götürüsü olur sana.
peki pc de çizim yapabileceğim bir program önerirmisin

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Kesinlikle katılıyorum.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

peki PC de çizim yapabileceğim bir program önerirmisin
Çizim yapmak için Krita isimli ücretsiz bir program var onu kullanabilirsin. Photoshop'a da benzer zaten. Logo işini düşünürsen vektörel çizimler için Adobe Illüstratör öneririm. O daha çok profesyonel işler için ve ücretli. Muadili ücretsiz "inkscape" var. Onu tercih edebilirsin.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Çizim yapmak için Krita isimli ücretsiz bir program var onu kullanabilirsin. Photoshop'a da benzer zaten. Logo işini düşünürsen vektörel çizimler için Adobe Illüstratör öneririm. O daha çok profesyonel işler için ve ücretli. Muadili ücretsiz "inkscape" var. Onu tercih edebilirsin.
Merakın varsa illustrator öğrenip çok güzel işler yapabilirsin. Yapan arkadaşlarım var.
Mutlaka başka programlarda vardır tabii araştırmanda fayda var

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
krita nın sitesine girdim ücretli yazıyor link atabilirmisin

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2

peki PC de çizim yapabileceğim bir program önerirmisin
Photoshop illustirator ustaaaaa başka yolu yooooook.

krita nın sitesine girdim ücretli yazıyor link atabilirmisin
O programlarla hiçbir şey yapamazsınnn. Umudunu kırıyorum biliyorum ama böyle. Üst düzey photoshop öğreneceksin öyle yapacaksın. Para kazanmak o kadar kolay değil. Çok fazla ucuza çalışan var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
@bythmn Affinity Designer hakkında ne düşünüyorsunuz ? Fiyatı Adobe Illüstratör'e göre uygun ve kalıcı lisans. Belki @kolonya 'ya faydası olur.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Photoshop illustirator ustaaaaa başka yolu yooooook.

O programlarla hiçbir şey yapamazsınnn. Umudunu kırıyorum biliyorum ama böyle. Üst düzey photoshop öğreneceksin öyle yapacaksın. Para kazanmak o kadar kolay değil. Çok fazla ucuza çalışan var.
kaç tl ve sistem gereksinimi ney 4gb ramim var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,644
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom