Yardım Freesync mi AMB mu ?

Savxana

80+
Reaksiyon skoru
16
Başlıkta da belirttiğim gibi FPS oyunlarında ve
RPG oyunlarda hangisini kullansam daha iyi olur.
Ve g-sync nedir kısaca bilgi verebilir misiniz.

Benim galax ekran kartım var anladığım kadarıyla freesync AMD ekran kartıyla çalışıyor. Benim kartta işe yaramaz mı?
Uygun bir FreeSync monitör alırsanız ekran kartınızla Nvidia denetim masasından G-Sync özelliğini açabilirsiniz.

Freesync işe yaramaz yani :(
Dediğimi anlamadınız sanırım.

Nvidia, FreeSync özelliği olan monitörlere de destek vermeye başladı. Bir yıl oluyor sanırım. Yani, uyumlu FreeSync modellerden birini alırsanız AMD veya Nvidia kartınızla bu özelliği kullanabilirsiniz. Hiçbir farkı yok. FreeSync de G-Sync de aynı.

Şu an imzamda olan monitörü önerebilirim. Hem FreeSync hem de G-Sync özelliği var. Nvidia'nın destek verdiği monitörlerden.

Dediğimi anlamadınız sanırım.

Nvidia, FreeSync özelliği olan monitörlere de destek vermeye başladı. Bir yıl oluyor sanırım. Yani, uyumlu FreeSync modellerden birini alırsanız AMD veya Nvidia kartınızla bu özelliği kullanabilirsiniz. Hiçbir farkı yok. FreeSync de G-Sync de aynı.

Şu an imzamda olan monitörü önerebilirim. Hem FreeSync hem de G-Sync özelliği var. Nvidia'nın destek verdiği monitörlerden.
Bende Nvidia galax 2070s ekran kartı var https://www.itopya.com/MSI-optix-27-g27cq4-165hz-1ms-2xhdmi-dp-wqhd-freesync-curved-gaming-monitor/ ve monitörüm de bu, g-sync i açacağım müsait olduğum bir zamanda. Teşekkürler :)

Geri