Furkan²
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,742
Açadabilirsin ama pek yararlı bir teknoloji değil, gerek yok boşuna FPS'i kısıtlamaya.Bunları o zaman kapatıp oynayacağım
Açadabilirsin ama pek yararlı bir teknoloji değil, gerek yok boşuna FPS'i kısıtlamaya.Bunları o zaman kapatıp oynayacağım
Vsync açılmalımı sizde amd 6600 var fps düşürür mü ?Açadabilirsin ama pek yararlı bir teknoloji değil, gerek yok boşuna FPS'i kısıtlamaya.
FPS oyunlarda önermem hikayeli oyunlarda açabilirsiniz biraz daha akıcı olabilir duruma göre stutterlar azaldığı için.Vsync açılmalımı sizde amd 6600 var fps düşürür mü ?
Fps düşürüyor dimi bu hikayelidedeFPS oyunlarda önermem hikayeli oyunlarda açabilirsiniz biraz daha akıcı olabilir duruma göre stutterlar azaldığı için.
144+ alıyorsan ki çok zor hikayeli oyunlarda evet 144' e sabitler. Bu arada 144 falan alamıyosan 144 hz monitörde radeon chill ile kısıtla onu. Mesela 90 95 fps alıosan ve genelde hiç 90 altına düşmüyorsa chill ile FPS' i 85' e sabitle. Daha akıcı olur.Fps düşürüyor dimi bu hikayelidede
Revdeisdou gerekli cevabı vermiş.Fps düşürüyor dimi bu hikayelidede
Hocam imzadaki sisteme sahibim size birazdan amd ayarlarını atsam bana yardımcı olur musunuz 144 hz monitör falan var chiil falan ne işe yarıyor bilmiyorum144+ alıyorsan ki çok zor hikayeli oyunlarda evet 144' e sabitler. Bu arada 144 falan alamıyosan 144 hz monitörde radeon chill ile kısıtla onu. Mesela 90 95 fps alıosan ve genelde hiç 90 altına düşmüyorsa chill ile FPS' i 85' e sabitle. Daha akıcı olur.
CHİLL basit mantık açınca sana 2 tane seçenek sunuyor min ve max fps. Onları ayarlıyorsun. Lakin chill' in çalışması için min fps' den fazla fps alabilmen gerek.Hocam imzadaki sisteme sahibim size birazdan amd ayarlarını atsam bana yardımcı olur musunuz 144 hz monitör falan var chiil falan ne işe yarıyor bilmiyorum
Min den kastınız kaç hocam sistemim orta düZey bir sistem diye düşünüyorum görmez miCHİLL basit mantık açınca sana 2 tane seçenek sunuyor min ve max fps. Onları ayarlıyorsun. Lakin chill' in çalışması için min fps' den fazla fps alabilmen gerek.
Oyuna bağlı RDR2 de görmez mesela ama valoda görürsünMin den kastınız kaç hocam sistemim orta düZey bir sistem diye düşünüyorum görmez mi
Oyun modumda hikayeli oyunlarda falan btf5 gibi oyunlarda onlinesinde falan ayalrar basıl olmalı görüntü kaybı olmadan oyun modunda şuanOyuna bağlı RDR2 de görmez mesela ama valoda görürsün
Görüntü keskinleştirmeyi 60 yapabilirsin 80 fazlaOyun modumda hikayeli oyunlarda falan btf5 gibi oyunlarda onlinesinde falan ayalrar basıl olmalı görüntü kaybı olmadan oyun modunda şuan
Netlik ne oluyoe kimisi düşük bırakıyor kimisi başkaGörüntü keskinleştirmeyi 60 yapabilirsin 80 fazla