sağol reisim burdan bir kaç bir şey aldım başka önerebileceğin bir şey var mı![]()
Friends Dizi Temalı Hediyelik Ürünler | Bikutumutluluk
Friends temalı hediyeler ile dizinin hayranlarını mutlu etmek isteyenler için özenle hazırladığımız Friends hediyelik eşyaları incelemek için şimdi tıklayın!www.bikutumutluluk.com
Burada bol bol bulabilirsin.
sağol reisim burdan bir kaç bir şey aldım başka önerebileceğin bir şey var mı
reis ben izlemedim de izlediysen belki bilirsin monica diye bir karakterinin tarif kitabı varmış hoşuna gidebilir diye düşündüm onu aldım bir de şu atacaklarıma bakar mısın sence saçma olur mu bunlarEn mantıklısı giyilecek eşyalar. Tshirt, bez çanta falan. Bana bile alınsa benim bile hoşuma gider.arkadaşına özel tshirt yaptırabilirsin mesela. Öyle siteler vardı bir ara. Anahtarlık güzel olabilir kutuya. Yani bence o kutuya;
Anahtarlık
Kupa
Tshirt
Bez çanta
Bir de o attığım sitede takvim var. Eğer 2026 takvimiyse o da çok güzel olur.
reis ben izlemedim de izlediysen belki bilirsin monica diye bir karakterinin tarif kitabı varmış hoşuna gidebilir diye düşündüm onu aldım bir de şu atacaklarıma bakar mısın sence saçma olur mu bunlar
![]()
Space Friends 30. Yıl Oyun Kartı Metal Kutulu - Fiyatı, Yorumları
Space Friends 30. Yıl Oyun Kartı Metal Kutulu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Mabbels Mösyö Taha Friends Koleksiyon Defteri - Fiyatı, Yorumları
Mabbels Mösyö Taha Friends Koleksiyon Defteri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com