Friends dizisi hediyelik öneri

ibolazs

80+
Reaksiyon skoru
34
Arkadaşlar friendsi çok seven bir arkadaşıma friends ürünlerinin olduğu bi kutu hazırlamayı düşünüyorum izleyen varsa hoşuna gidebilecek şeyleri atabilir mi

sağol reisim burdan bir kaç bir şey aldım başka önerebileceğin bir şey var mı

En mantıklısı giyilecek eşyalar. Tshirt, bez çanta falan. Bana bile alınsa benim bile hoşuma gider. 🤣 arkadaşına özel tshirt yaptırabilirsin mesela. Öyle siteler vardı bir ara. Anahtarlık güzel olabilir kutuya. Yani bence o kutuya;

Anahtarlık
Kupa
Tshirt
Bez çanta
Bir de o attığım sitede takvim var. Eğer 2026 takvimiyse o da çok güzel olur.

En mantıklısı giyilecek eşyalar. Tshirt, bez çanta falan. Bana bile alınsa benim bile hoşuma gider. 🤣 arkadaşına özel tshirt yaptırabilirsin mesela. Öyle siteler vardı bir ara. Anahtarlık güzel olabilir kutuya. Yani bence o kutuya;

Anahtarlık
Kupa
Tshirt
Bez çanta
Bir de o attığım sitede takvim var. Eğer 2026 takvimiyse o da çok güzel olur.
reis ben izlemedim de izlediysen belki bilirsin monica diye bir karakterinin tarif kitabı varmış hoşuna gidebilir diye düşündüm onu aldım bir de şu atacaklarıma bakar mısın sence saçma olur mu bunlar

reis ben izlemedim de izlediysen belki bilirsin monica diye bir karakterinin tarif kitabı varmış hoşuna gidebilir diye düşündüm onu aldım bir de şu atacaklarıma bakar mısın sence saçma olur mu bunlar

Monica dizide aşçıydı. Tarif kitabı güzel olabilir. Attıklarında çok güzel duruyor. Ayrıca izlemeni de öneririm. 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,969
Üyeler
185,817
Son üye
eren111
Geri