Doktora git ya cildiye yada iç hastalıklarıydı sanırsam krem yazarlar hiç geçmiyor ise düşük voltaj elektirik veren cihaz var onunla tedaviye kadar gider süreç benimde gitmem gerek ellerimden sular seller akıyor fakat aksatıyorum şu virüs biraz dinsin doktora görün derim. Deri ince olduğu için ter bezleri teri dışarı atıyor diye biliyorum.
Tereson alabilirsin adı üstünde TERE SON eczanelerde satılıyor düzenli olarak kullanman lazım ben onuda aksatıyordum sanırsam bu illetten kurtulamıycam bi ömür Tereson işini çözmez ise kesin git ciddi hastalıklara kadar gidiyormuş çok araştırmıştım. Yatmadan önce bir kaç fıs sıkıp yayıyorsun ve uyumaya geçiyorsun.
Tereson alabilirsin adı üstünde TERE SON eczanelerde satılıyor düzenli olarak kullanman lazım ben onuda aksatıyordum sanırsam bu illetten kurtulamıycam bi ömür Tereson işini çözmez ise kesin git ciddi hastalıklara kadar gidiyormuş çok araştırmıştım. Yatmadan önce bir kaç fıs sıkıp yayıyorsun ve uyumaya geçiyorsun.
Burdan ilaç tavsiyesi alınmaz kardeşim, Daha doğrusu internetten hiç alınmaz kafanıza göre ilaç kullanmayın, sağlığınız için. El terlemesi için botoks uygulaması yapılıyor basit bir işlem ama fiyatlarını bilmiyorum belki ayağa da yapılıyordur. Doktorunuza danışın.
ben çorap giymeyince ayak parmaklarım arası ter oluyo ve parmaklarım birbirine değiyo o teri hissediyorum ses geliyorya elim ayağım titriyor canımdan can gidiyo o derece o yüzden ayağım terlemesin diye çorap giyiyorum veya ayağımı sürekli yere sürüyorum soğutuyorum falan bu nasıl huydur arkadaş
Aga benim huyum ise kitaplarım matbaadan ilk çıktığı gibi olacak ve kütüphanemde düzenli bir biçimde simetrik duracak ona ek olarak kitaplarımı benden başkası ellemeyecek. Bir de setup da klavye ve mousemin yerini kimse milim bile oynatmayacak, asla bir tane toz olmayacak monitör de dahil. Aksi takdirde içim yanıyor dişlerim bileniyor garip bir şekilde.
Burdan ilaç tavsiyesi alınmaz kardeşim, Daha doğrusu internetten hiç alınmaz kafanıza göre ilaç kullanmayın, sağlığınız için. El terlemesi için botoks uygulaması yapılıyor basit bir işlem ama fiyatlarını bilmiyorum belki ayağa da yapılıyordur. Doktorunuza danışın.
Arkadaşım bilmiyorsan konuşma insanları yanlış yönlendirme bi bilgim olduğu için konuşuyorum Tereson yazıp aratırsan ne olduğunu anlarsın zaten. Botoks dediğin uygulama koltuk altı terleyen insanlar için genelde kullanılır ve bir süre sonra başka yerden patlak verir koltuk altından gider başka yerlerinden ter akmaya başlar ve kalıcı değildir. Bir akrabam yaptırdı çok pişman oldu.
Arkadaşım bilmiyorsan konuşma insanları yanlış yönlendirme bi bilgim olduğu için konuşuyorum Tereson yazıp aratırsan ne olduğunu anlarsın zaten. Botoks dediğin uygulama koltuk altı terleyen insanlar için genelde kullanılır ve bir süre sonra başka yerden patlak verir koltuk altından gider başka yerlerinden ter akmaya başlar ve kalıcı değildir. Bir akrabam yaptırdı çok pişman oldu.
Post automatically merged:
İyontoforez
Görmesi gerekiyor aynı şekilde benimde. Profilinizde bilmeden konuşmam yazmışsınız )
Post automatically merged:
İyontoforez
Görmesi gerekiyor aynı şekilde benimde. Profilinizde bilmeden konuşmam yazmışsınız )
Ben tıp fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim. Diyelim ki yanlış biliyorum sen hangi sıfatla bilmiyorsan konuşma diyorsun? Insanlarin maydonoza bile alerjisi olabiliyor, ilacın içindeki etken maddesinin nasıl etkileyeceğini o kişiyi nerden biliyorsun da ilaç tavsiyesi veriyorsun? Ayrıca botoks uygulandığı bölgedeki kasların uyarılarını bozarak kasılmasını veya gevsemesini engelleyen bir uygulama. Ele yapılırsa eldeki ter bezlerinin aktivitesini engeller, koltuk altına yapılırsa koltuk altını engeller, yüze de estetik için yapılırsa mimik kaslarının aktivitesini engelleyerek gergin bir yüz elde edilmesini sağlar. Neymiş oraya yapsa başka yerden patlak verirmiş, komik yorumlarinizla güldürmeyin beni.
Aga benim huyum ise kitaplarım matbaadan ilk çıktığı gibi olacak ve kütüphanemde düzenli bir biçimde simetrik duracak ona ek olarak kitaplarımı benden başkası ellemeyecek. Bir de setup da klavye ve mousemin yerini kimse milim bile oynatmayacak, asla bir tane toz olmayacak monitör de dahil. Aksi takdirde içim yanıyor dişlerim bileniyor garip bir şekilde.
O dediğin huy bende de var. Orijinal DVD koleksiyonum var. Geniş bir koleksiyon.Kitaplıkta kesinlikle yamuk durmucak yandan bakıldığında cetvel gibi olacak. Filmlerin yerleri kesinlikle değişmeyecek. Hepsinin yerini özellikle koydum. Mesela LOTR üçlemesi en başta durur. Onun yanında Dark Night üçlemesi durur gibi gibi. Benim dışımda biri dokununca çıldırıyorum kafayı yiyorum resmen