Wojoexe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 373
EmredersinHer 2 nizde mesaj yazmayın 2 nizin arasındaki konuya bu konunun tartışma ortamına dönmesini istemiyorum .
EmredersinHer 2 nizde mesaj yazmayın 2 nizin arasındaki konuya bu konunun tartışma ortamına dönmesini istemiyorum .
biz ciddi bi şekilde yazınca emredersin gibi bi sözle karşılaşıyoruz malesef"Tartışmayın" lafını ciddiye almanız için benim mi yazmam gerekiyor?
Ne demek istediğinizi anlamıyorum, tartışma gibi bir niyetim yok. Yardımcı olmak için cevap yazdım. Doğrudan beni hedef alan söylemlerde bulundu arkadaş ben de cevabını verdim. Diğer arkadaşında üslubu tartışma üslubu zaten kimse kimseye emir vererek konuşamaz."Tartışmayın" lafını ciddiye almanız için benim mi yazmam gerekiyor?
pp ye 200 kere baktım arkadaşşuan bile çok sinir oluyorum ayağım terliyor kaşınıyor offfffffffff
pp ye 200 kere baktım arkadaşbide baktıkça sen kızmışsın gibi geliyor
oynamasın zaten knk bi resimde yoksa ilerde sorunolum ne adamsın ya bu arada yerinden bile oynamadı
![]()
to be continuedoynamasın zaten knk bi resimde yoksa ilerde sorun![]()
Ayaklarını buzlu suda 3-4 dk tut terledikçe gene yap benim ellerimde terliyordu azaldı artıkben çorap giymeyince ayak parmaklarım arası ter oluyo ve parmaklarım birbirine değiyo o teri hissediyorum ses geliyorya elim ayağım titriyor canımdan can gidiyo o derece o yüzden ayağım terlemesin diye çorap giyiyorum veya ayağımı sürekli yere sürüyorum soğutuyorum falan bu nasıl huydur arkadaş
dediğin şey öyle kolay olmuyo işteAyaklarını arada soğuk suyla yıka bişeyciğin kalmaz
Post automatically merged:
Hiçbir şey seni rahatlatmıyorsa :https://www.kitapsec.com/mobil/sktir-et-john-c-parkin-arunas-yayincilik_urn430843.html
(Daha kibar yazamadım)
ayağımı full soğuk su da mı tutsam zaten yaz ayındayız rahatlarımda terlemede azalırmı dersinAyaklarını arada soğuk suyla yıka bişeyciğin kalmaz
Post automatically merged:
Hiçbir şey seni rahatlatmıyorsa :https://www.kitapsec.com/mobil/sktir-et-john-c-parkin-arunas-yayincilik_urn430843.html
(Daha kibar yazamadım)
Değişik huyların var.ben çorap giymeyince ayak parmaklarım arası ter oluyo ve parmaklarım birbirine değiyo o teri hissediyorum ses geliyorya elim ayağım titriyor canımdan can gidiyo o derece o yüzden ayağım terlemesin diye çorap giyiyorum veya ayağımı sürekli yere sürüyorum soğutuyorum falan bu nasıl huydur arkadaş