FSP600 PSU Güç kablosu hariç mi geliyor?

Çınar Yaşar

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,865
Yanında geliyor zaten direkt olarak bağlı PSU ya hepsi. Moduler değil bu.

Biri bana AHBC yazan PSU'larda kablo gelmiyor demişti.
Öyle bi şey nasıl olabilir ki? Sen kabloları nasıl bağlayacaksın yani saçmalık.
bu linke bak aynı model en aşağıda hangi kablolar var görebilirsin. Modular PSU larda bazen olmayabiliyor. Ama Diğer türlü imkansız.

Cinar Allah senin iyiliğini versin sesli güldüm ya :) Hee boş verecekler moduler olmayan psu nun içini açıp kablolarını kesip sana öyle verecekler :) hey Allahım sen aklıma mukayyet ol :)
Cinar her aldığın ürünün youtube dan kutu açılış videolarını izle eksik kutu içeriği olmasın :)

Öyle bi şey nasıl olabilir ki? Sen kabloları nasıl bağlayacaksın yani saçmalık.
bu linke bak aynı model en aşağıda hangi kablolar var görebilirsin. Modular PSU larda bazen olmayabiliyor. Ama Diğer türlü imkansız.
Teşekkürler bilgi için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cinar Allah senin iyiliğini versin sesli güldüm ya :) Hee boş verecekler moduler olmayan PSU nun içini açıp kablolarını kesip sana öyle verecekler :) hey Allahım sen aklıma mukayyet ol :)
Cinar her aldığın ürünün youtube dan kutu açılış videolarını izle eksik kutu içeriği olmasın :)
Bir arkadaş demişti forumda ondan sordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cinar Allah senin iyiliğini versin sesli güldüm ya :) Hee boş verecekler moduler olmayan PSU nun içini açıp kablolarını kesip sana öyle verecekler :) hey Allahım sen aklıma mukayyet ol :)
Screenshot_2020-05-04-23-42-07-31.webp

Ben dedim ahbcden kablo çıkmıyor diye güç kablosu demek istedim fakat buradaki hiç kimse ne demek istediğimi anlamamış. Yorumlarında okumuştum. Güç kablosu çıkmıyor deniliyordu.

Google yerine burda sormak geldi aklıma
Kendin de bi araştır Ahbc ne demek öğren oku kişisel gelişimin için iyi olur bir bilgi öğrenmiş olursun herşeyi başkasından beklersen başkasına mahkum yaşarsın. Baktın araştırdın bulamadın o zaman gel sor bu nedir diye oldu mu? Yanlış anlama beni ama hayatın her alanında bu gerekli

Konu başlığın açıklayıcı değil.

Nasıl çıkmıyor?
Çıkıyor kabloyu kesip verecekler galiba.

Geri