Berkarda
80+ Silver
wattman olmasa ben alırdım amdvalla onu bunu geçelim de fsr 3 6000 serisine gelirse tr de en azından 3000 serisi satışları baya bir düşer
wattman olmasa ben alırdım amdvalla onu bunu geçelim de fsr 3 6000 serisine gelirse tr de en azından 3000 serisi satışları baya bir düşer
Biri 1000 dolar diğeri 1600 dolarDLSS FSR hepsi kapalıyken 4K yüksekte biri 70FPS biri 90FPS alıyor gene arada uçurum var.
Dediğin senaryoda olsa olsa 45 den 60a çıkar o kart, arada gene 20FPS falan kalır.
2.el patlar bu sefer fiyatları 1-2k ortalama en azvalla onu bunu geçelim de fsr 3 6000 serisine gelirse tr de en azından 3000 serisi satışları baya bir düşer
donanımsal ama diye biliyorum dlss 3 yazılım ile getirebilirler miOLAY TAMDA BU İŞTE
Vermiyecek büyük ihtimalle işte bu yüzden ortalık kızışacak ya zaten rtx 3000 kullananlar kardeşim ne oluyoruz bizden alttaki kartları bizi geçiyor diyecekler buda dlss3 ü pat 3000 serisine getirecek
OLACAK LEY BUDUR
Zaten Abdullah Abinin De Videosu Var Millet Biliyor Mesela 6700, 3070'i Parçalıyor Buna Herkes Okey Eyw Ama Millet Bile Bile Nvdia Alıyor Neden İşte Bunu Sorgulaması Lazım Amd'nin Yada Neden Ryzen Bu Kadar Tutarken Rx Tutmuyor SorgulamiyorAMD Ryzen ile girdiğinde İntel rezil durumdaydı çünkü, nasıl olsa rakip yok diye işi salmışlardı. İntel hala 4 çekirdekli İ7 yaparken ansızın çıkan Ryzen 7 lerde 8 çekirdek vardı ki ona rağmen herkes yıllarca İntel fanlığı yapmaya devam etti, daha yeni yeni insanlar AMD yi iyi bir işlemci markası olarak tanımaya başladı.
Ekran kartı tarafında ise Nvidia hiçbir rakibi yokken bile kendini geliştiren bir firma, adamlar yıllardır kendileriyle yarışıyor resmen, AMD ilk defa RX 6000 serisinde Nvidia nın tahtını salladı, aslında RX 7000 ile durumu ilerletebilirdi ama beceremediler 7000 serisi şimdilik ellerinde patlamış gibi duruyor.
6000e getirirse şovunu yapıp 3000 serisine de getirebilir bu arada. AMD sever öyle şeylerivalla onu bunu geçelim de fsr 3 6000 serisine gelirse tr de en azından 3000 serisi satışları baya bir düşer
maalesef amd çözemedi bir türlü wattman olayını yazılım olaylarını yani ekran kartı alıyosun yeni sürüm geliyor güncellesem mi diye en az 1-1.5 saat forumlarda gezip araştırıyorsun amd den önce nvidia kullanıyordum güncelleme geldikçe çekinmeden güncelliyordumwattman olmasa ben alırdım amd
Amd güzel kart çıkarsa bile millet nvida alır artık öyle bir algı oluşmuşZaten Abdullah Abinin De Videosu Var Millet Biliyor Mesela 6700, 3070'i Parçalıyor Buna Herkes Okey Eyw Ama Millet Bile Bile Nvdia Alıyor Neden İşte Bunu Sorgulaması Lazım Amd'nin Yada Neden Ryzen Bu Kadar Tutarken Rx Tutmuyor Sorgulamiyor
Kanka yalnız dlls 2.0 çıkarken amd sezsizlikten çıkarak fsr 1.0 diye daha da kötü kopyasını piyasaya sürmüştü hatırlatırımİnsalar şuan yok amd fanboy yok nvida fanboy diyip diyip duruyor sadece ekran kartı kullananları demiyorum biraz mantık üretip şuan amd neden geride 4000 serisi çıktı nvida 2 kat fazla fps veriyor amd neden sessiz demiyor geliyor işte yakında belli olacak her şey
DLSS 3 işleyen yapay zeka birimi RTX 3000 de falan da var, Nvidia keyfi olarak getirmiyor daha çok. Bahane olarak ondaki yapay zeka daha zayıf falan diyor, istese getirir.donanımsal ama diye biliyorum dlss 3 yazılım ile getirebilirler mi
amd getirse wattman sorununuda çözse %100 alınabilir yayıncı değilseniz6000e getirirse şovunu yapıp 3000 serisine de getirebilir bu arada. AMD sever öyle şeyleri
yani aynı parçalar kullanılıyor yazılım ile olur aslında doğru dlss 2 nasıl getirdiler o zamanDLSS 3 işleyen yapay zeka birimi RTX 3000 de falan da var, Nvidia keyfi olarak getirmiyor daha çok.